Combineer uw overnachting op het ss Rotterdam met een dagje Blijdorp. Met het Blijdorp Arrangement brengt u met uw gezin een bezoek aan Diergaarde Blijdorp, overnacht u op het ss Rotterdam en ontdekt u het schip met de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding.

“Breng een bezoek aan dé diergaarde van Rotterdam: Diergaarde Blijdorp!”

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

Beleef één van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Blijdorp Arrangement | 2-daags | Vanaf €259,-*

Diergaarde Blijdorp is een begrip in Rotterdam, maar ook zeker daarbuiten. De Diergaarde is in de loop der jaren uitgebreid en uitgegroeid tot één van de bekendste diergaarden van Nederland. Diergaarde Blijdorp is het gehele jaar geopend.

Met dit arrangement heeft u gegarandeerd de beste prijs. Reserveer uw ‘Blijdorp Arrangement’ direct online, via reserveringen@ssrotterdam.nl of telefonisch via 010 – 297 30 97.

boek_nu_button

 

* Voorwaarden

 • Dit arrangement is een vanaf prijs voor kamertype Family Room en is op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen per kamer.
 • De vanaf prijs van dit arrangement is per persoon €103,75.
 • Voor 1-persoonsgebruik geldt een 1-persoonstoeslag van €63,75.
 • Voor 3-persoonsgebruik geldt een 3-persoonstoeslag van €40,-.
 • Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar is de prijs van dit arrangement €25,75 per kind. Dit is in combinatie met twee volwassenen op een hotelkamer.
 • Stadsbelasting exclusief: 4,5% berekend over de kamerprijs.
 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda