Een heerlijke culinaire break, een avontuurlijke sloepenspeurtocht door de haven van Rotterdam, een spannende “RIB Adventure” op de Maas: Op en om het ss Rotterdam is zijn er voldoende mogelijkheden voor ontspanning tijdens uw zakelijke bijeenkomst.

“Het ss Rotterdam biedt de juiste balans tussen zakelijk en ontspanning”

Eten & Drinken

Tussen de onderdelen van uw programma door, kunt u uw gasten verwennen met een lunch, brunch, high tea of een energy break. In één van onze authentieke ruimtes ervaart u het echte cruisegevoel.

Wenst u een stijlvol dinerbuffet of een uitgeserveerd diner op een unieke locatie? Op het ss Rotterdam neemt u in uw eigen sfeervolle dinerruimte plaats aan een prachtig gedekte tafel. Onze chef kok heeft zich voor de invulling van zijn menu laten inspireren door gerechten die in het verleden tijdens de cruises aan bood van het ss Rotterdam werden opgediend.

Of wilt u na de zakelijke bijeenkomst een afsluitende borrel organiseren? Uw eigen ‘Happy Hour’ aan boord met drankjes en heerlijke koude en warme hapjes. Laat u verrassen!
U kunt uw gasten ook laten genieten van een informeel street food concept, met een invulling die geïnspireerd is op bekende en minder bekende street food gerechten. We ontvangen uw gasten met hapjes en drankjes om vervolgens maar liefst zeven keer langs te komen met verschillende handzame gerechten.

Activiteiten

Naast de vele mogelijkheden voor ontspanning op het schip, zoals breaks en rondleidingen, is het ss Rotterdam  een perfecte locatie voor een uitstapje. Het ss Rotterdam ligt precies tussen de havens en het centrum van Rotterdam. Stap  in een sloep of een RIB boot en maak Rotterdam van haar mooiste kant mee vanaf de Maas. Doe een speurtocht op het water, of beleef juist de kracht van een reddingsboot. En wat dacht u ervan om de stad en de haven te bekijken vanaf grote hoogte op de Euromast?

In samenwerking met onze partner Event Masters kan er tijdens uw bijeenkomst een teambuildingsactiviteit worden georganiseerd. Of u nu de verkoopskracht wilt boosten, uw werknemers wilt motiveren of uw managers en collega’s meer wilt laten samenwerken, we verzorgen onvergetelijke momenten om dat te bereiken!

Kortom, het schip biedt alle mogelijkheden om uw evenement precies in te vullen zoals u wilt. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij een arrangement samenstellen en stellen wij een passende offerte op.

“Het ss Rotterdam – Creating New Memories”

Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers via telefoonnummer +31 (0)10 – 297 30 90 of vul onderstaand formulier in.

 • Geef kort aan wat uw wensen zijn zoals: type evenement, aantal personen, voorkeursdatum.
 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda