Een jubilaris verrassen, een afdelingsfeestje om het behaalde resultaat te vieren of viert uw bedrijf een kroonjaar? Op het ss Rotterdam is het altijd “Party Time”.

“Feest aan boord van het ss Rotterdam”

Zakelijk feesten | 4 uur | vanaf €49,50 p.p.

Afhankelijk van het aantal te verwachten gasten en de gewenste sfeer kunt u kiezen uit een van onze authentieke zalen. Gedurende 4 uur worden dranken geserveerd uit het “Holland assortiment” en een bittergarnituur samengesteld uit een assortiment nootjes en koude en warme hapjes. Desgewenst adviseren wij u op het gebied van passende entertainment suggesties.

Arrangementsprijs

 • Prijs per persoon op basis van minimaal 30 personen €49,50 omvattende 4 uur open bar, hartige tafelgarnituren en warm bittergarnituur.

Note: Alle arrangementen zijn exclusief: Zaalhuur, Embarkation Tickets [ €1,50 per persoon ], AV technici en BTW. Arrangementen zijn geldig t/m 31 december 2017.

Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers via telefoonnummer +31 (0)10 – 297 30 90 of vul onderstaand formulier in.

 • Geef kort aan wat uw wensen zijn zoals: type evenement, aantal personen, voorkeursdatum.
 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda