Wat is ss Rotterdam Captains’ Club?

De Captains Club is de business club van het ss Rotterdam en bestaat uit c.a. 71 betrokken (Rotterdamse) ondernemers. Met het lidmaatschap van de Captains Club dragen zij het voormalige vlaggenschip, ss Rotterdam,  een warm hart toe. Enerzijds voor het behoud van het schip als icoon van de stad Rotterdam en economisch vliegwiel van Katendrecht en Rotterdam-Zuid. Daarnaast ondersteunen zij met hun ambassadeurschap de exploitatie van de vele publieksfuncties van het schip: hotel, restaurant, congressen- en evenementenlocatie, attractie en kantoren.

Wie zijn de leden?

De Captains Club heeft verschillende soorten lidmaatschappen. Gemeenschappelijke deler is de betrokkenheid en verbondenheid aan het ss Rotterdam en participatie aan de (internationale) uitstraling en allure van het schip.

 • Honory Captains Dit lidmaatschap is exclusief op uitnodiging van het management van het ss Rotterdam. Honory Captains hebben een grote verdienste gehad voor het schip en/of de stad Rotterdam.
 • Senior Captains

Dit is een betaald lidmaatschap per kalenderjaar. Hiervoor ontvangt de Senior Captain een groot aantal privileges en onderstreept hij/zij zijn ondernemerschap, commerciële en maatschappelijke betrokkenheid bij het schip.

 • Junior Captains

Iedere Senior Captain heeft de mogelijkheid om één lidmaatschap te schenken aan zijn/haar (klein)dochters/zoons. Hiermee wordt een jeugdige generatie aan het schip verbonden en een nieuwe generatie van ambassadeurs gewaarborgd. De Junior Captains hebben hun eigen privileges.

Bekijk de shiproll van Junior Captains

 • Captains Board

Vanuit de Captains Club is er een afvaardiging van c.a  6 Captains die gezamenlijk met management van het ss Rotterdam het Captains Board vormen. Het Board stelt gezameljjk het programma samen en voorziet het ss Rotterdam van gevraagd en ongevraagd advies.

De coördinatie van activiteiten binnen de Captains Club is in handen van de chief-purser.

Impressie

ss Rotterdam – 5 jaar ss Rotterdam, Captains Club from Skymotes on Vimeo.

 

Nieuws

  Benefietgala Daniel den Hoed 2017

  Met het benefietgala 'Slapeloze Galanacht' werd zondag 18 februari 2017 aan boord van het ss Rotterdam de eerste grote steen gelegd voor het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed.  (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 24/2

  Live muziek Club Room – 24 februari

  Op vrijdagavond 24 februari omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
 • 24/2

  Pianobar – 24 februari

  Op vrijdagavond 24 februari wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Frank van… Lees meer

  - 21:00 - 01:00 uur
  - Captains Lounge
Complete agenda