Op zaterdag 17 juni 2017 verzorgt Ed Peters in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam tussen 20:00 en 01:30 uur het concert “CHOiCE First Edition”. Als allround zanger zorgt hij samen met 3 andere artiesten (Wim Dalmee, Alides (Time Bandits) en DJ Jeroen) voor een avond vol entertainment. Deze gezellige avond wordt gepresenteerd door Ray Martin.

Over Ed Peters

Ed Peters is een allround zanger die zowel avondvullend als voor een half uur te boeken is voor een bruiloft, personeelsfeest, receptie of elke denkbare feestavond.

Ticketverkoop

De kaarten voor dit concert kosten €15,- per stuk (exclusief service- en verzendkosten a €1,95). Via de de website van EP Music Entertainment kun je nu de tickets in de voorverkoop kopen.

 

 

 

Voorafgaand genieten van een heerlijk diner

Wil je voorafgaand het concert genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants aan boord? Wij raden je dan aan vooraf te reserveren. Onze mogelijkheden:

Reserveren o.v.v. ‘CHOiCE First Edition’ via telefoonnummer: 010 – 297 30 98.

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda