Op zaterdag 17 juni 2017 verzorgt Ed Peters in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam tussen 20:00 en 01:30 uur het concert “CHOiCE First Edition”. Als allround zanger zorgt hij samen met 3 andere artiesten (Wim Dalmee, Alides (Time Bandits) en DJ Jeroen) voor een avond vol entertainment. Deze gezellige avond wordt gepresenteerd door Ray Martin.

Over Ed Peters

Ed Peters is een allround zanger die zowel avondvullend als voor een half uur te boeken is voor een bruiloft, personeelsfeest, receptie of elke denkbare feestavond.

Ticketverkoop

De kaarten voor dit concert kosten €15,- per stuk (exclusief service- en verzendkosten a €1,95). Via de de website van EP Music Entertainment kun je nu de tickets in de voorverkoop kopen.

 

 

 

Voorafgaand genieten van een heerlijk diner

Wil je voorafgaand het concert genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants aan boord? Wij raden je dan aan vooraf te reserveren. Onze mogelijkheden:

Reserveren o.v.v. ‘CHOiCE First Edition’ via telefoonnummer: 010 – 297 30 98.

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 24/3

  Pianobar – 24 maart

  Op vrijdagavond 24 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 24/3

  Live muziek Club Room – 24 maart

  Op vrijdagavond 24 maart omlijst een pianist de Club Room van live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda