Op zondagmiddag 10 december 2017 geeft orkest Musical Souvenir onder leiding van dirigent Jim Roodnat in het Theatre van het ss Rotterdam een bijzonder kerstconcert.

“Geniet van de mooie klanken tijdens het Christmas Cruise Concert.”

Kom alvast in de kerstsfeer op het sprookjesachtig verlichte schip. Musical Souvenir speelt heerlijke klassieke kerstmuziek, maar gaat zeker ook verrassen met nieuw repertoire. Bezoekers van het Christmas Cruise Concert worden om 14:30 uur ontvangen in de Queen’s Lounge. Dit biedt gelegenheid om voorafgaand iets te drinken, evenals in de pauze. De aanvang van het concert is om 15:00 uur.

Musical Souvenir

Musical Souvenir is een symfonieorkest dat in Metropole-bezetting vooral musical- en filmmuziek speelt. Alle ca. 45 leden zijn amateurmuzikanten, die veel plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren. Het orkest uit Capelle aan den IJssel heeft in haar 15-jarig bestaan meer dan 30 concerten in het land gegeven en een aantal bekende artiesten begeleid. Het 45-koppige orkest staat onder leiding van Jim Roodnat.

Kaarten

Entreekaarten voor het concert kosten €18,50 (inclusief 2 consumpties) en zijn te bestellen via: kaartjesconcertmuso@gmail.com o.v.v. Christmas. Ook bestaat de mogelijkheid om aan boord entreekaarten te kopen bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Als afsluiting genieten van een heerlijk diner

Wilt na het concert genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants aan boord? Dit is mogelijk in het Lido Restaurant of in de Club Room. Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Dit kan door te bellen naar 010 – 297 30 97.

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda