2 april staat het ss Rotterdam geheel in het teken van klassieke muziek. De hele dag is er van alles te beleven bij ons aan boord. De dag zal beginnen met diverse workshops in de Queen’s Lounge en ’s avonds staat er een Laureatenconcert in het Theatre op het programma. Tijdens dit concert zullen 13 talentvolle jonge musici van Classic Young Masters een prachtige show weggeven!

“Maak kennis met klassieke muziek op de meest fraaie locatie van Rotterdam”

Classic Young Masters

Classic Young Masters is opgericht in 2012 en heeft als doel jonge, buitengewoon talentvolle musici te selecteren en ondersteuning te bieden in de vorm van kennis en advies, ook op niet muziek gerelateerde onderwerpen zoals persoonlijke ontwikkeling. Op 2 april organiseert CYM een evenement dat geheel in het teken staat van klassieke muziek. Dit evenement is bedoeld mensen kennis te laten maken met de klassieke muziek, en de bijzondere verrichtingen van de jonge muzikale talenten mee te maken. Tijdens deze dag kunt u verschillende workshops verwachten. Deze dag zal worden afgesloten met een schitterend concert van 13 getalenteerde musici met diverse nationaliteiten.

Workshops | Gratis toegang

2 april vanaf 10:15 uur kunt u diverse leuke workshops verwachten. Het programma is als volgt:

 • 10:15 uur: Ontvangst met koffie
 • 10:15 uur: Workshop Tim Kliphuis
 • 11:45 uur: Workshop Niek Baar
 • 13:00 uur: Lunch
 • 13:45 uur: Workshop “Podium Présence” door Cilia Hogerzeil
 • 14:45 uur: Workshop Hans Veldhuis
 • 16:00 uur: Masterclass door Etienne Siebens en Peter Biloen
 • 17:30 uur: Diner
 • 20:00 uur: Start feestelijk Laureatenconcert
 • 21:30 uur: Borrel

Deze workshops zullen plaatsvinden in onze authentieke Queen’s Lounge en in het Theatre.

LaureatenConcert | €15,- p.p.

Om 20:00 uur zal het Laureatenconcert van start gaan in het prachtige Theatre. Classic Young Masters heeft 13 jonge talenten uitgenodigd om een schitterend concert weg te geven niet als solist maar juist met elkaar in door hen zelf samengestelde ensembles in bijzondere combinaties. Een hele ‘boost jong talent’op het podium! Het concert duurt ongeveer anderhalf uur. Na het concert krijgen de bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met de jonge getalenteerde muzikanten!

De deelnemende Laureaten zijn: Florian Verweij (20 jaar), Carter Muller (15 jaar), Wim Verschuren (20 jaar), piano, Melle de Vries (23 jaar), Reinier Wink, (14 jaar), cello, Mayte Levenbach (15 jaar), Irene Mesu (20 jaar), viool, Anuschka Pedano (16 jaar), altviool, Thomas Dulfer (24 jaar), fagot, Jelmer de Moed (22 jaar), klarinet, Maria Warenberg (22 jaar), zang, Deborah Witteveen (22 jaar), saxofoon, Benjamin Sars (23 jaar), tuba.

Meer informatie en reserveren

De workshops zijn gratis te bezoeken. Een rondleiding aan boord van het ss Rotterdam kunt u reserveren via info@classicyoungmasters.nl. Kaarten voor het Laureatenconcert kosten €15,- p.p. en zijn ook te bestellen via info@classicyoungmasters.nl.

Fotograaf: Önder Konuralp

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda