In mijn rol als organisator van een meerdaags internationaal congres voor dakdekkers heb ik kennis kunnen maken met de organisatie van het ss Rotterdam. En die is mij uitermate goed bevallen.

In de voorbereiding is veel tijd en aandacht besteed aan het maken van een gedetailleerde offerte, waarbij mijn wensen consequent met een positieve en constructieve attitude werden ontvangen, hetgeen ik als zeer plezierig heb ervaren.

Bij de uitvoering werd ik verrast door het fenomenale team dat ons evenement heeft begeleid. Of het nu om de organisatie ging, de techniek of de catering; stuk voor stuk mensen die adequaat en professioneel werkten en steeds (en indien nodig onzichtbaar) op de achtergrond aanwezig waren.

Het resultaat was een fantastisch georganiseerd congres dat liep als een trein waar zowel mijn gasten als ikzelf met plezier aan terugdenken.

Ook het financiële deel werd correct en plezierig afgehandeld. Daar was alle reden voor want de uiteindelijke factuur was zelfs lager dan het bedrag waar in de offerte van was uitgegaan. Ook daar geen vervelende verrassingen dus.

Ik kan iedereen die een zorgeloos evenement wil organiseren van harte het ss Rotterdam aanbevelen.

Dhr. Mr. R. F. Houbaer

Bent u nog op zoek naar een bijzondere locatie voor uw event? Neem contact met ons op via info@ssrotterdam-events.nl of kom direct telefonisch met ons in contact via +31 10 206 6533.

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda