Tasting new memories

Culinair genieten
in de Club Room

Welkom in de Club Room

Een avond uit in de Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Dompel je onder in deze ontspannen ambiance en geniet van onze verfijnde gerechten. De keukenbrigade staat samen met maître-sommelier Alfred van der Toolen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Dineren in jaren 50-stijl

Al ruim een halve eeuw worden onze gasten hier in de culinaire huiskamer van het ss Rotterdam met alle egards ontvangen. In de Club Room benaderen ze het vak op een ambachtelijke wijze. Van seizoensgerechten tot onze ongeëvenaarde klassiekers. De ingrediënten zijn (dag)vers en duurzaam, onze keuken: internationaal met een Franse twist. De maître-sommelier schenkt met zorg bijpassende wijnen.

Live muziek

Elke vrijdag- en zaterdagavond is er een pianist aanwezig die het diner omlijst met sfeervolle live achtergrondmuziek en zo de avond compleet maakt.

Kunst

Vergeet tijdens het diner niet de bijzondere wandtapijten van Gisèle van Waterschoot te bewonderen, met daarop verhalen uit de Griekse mythologie.
Ook het schoorsteenstuk van kunstenaar Herbert Semey laat een bijzonder tafareel zien. Op de 21 witgelakte perenhouten panelen zijn de 7 Dienaressen van de Zotheid te zien naar het beroemde boek van Erasmus uit het jaar 1509.

 

Historie

Oorspronkelijk was deze ‘huiskamer’ bedoeld als rookkamer voor passagiers uit de toeristenklasse. De grote haard met kunstvuur zorgde voor een huiselijke sfeer tijdens de acht dagen durende overtocht. In de jaren ’80 werd de zaal omgebouwd tot casino, compleet met eenarmige bandieten, roulettetafels en knipperende speelautomaten. Tegenwoordig is de ruimte in ere hersteld en genieten gasten hier van culinaire hoogstandjes, gebaseerd op de menu’s die tijdens de lijndiensten werden geserveerd.

Openingstijden & reserveren

Wij heten je van harte welkom in de Club Room!

Dinsdag t/m zondag:
van 18:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal keuzemenu.

Reserveren

Tasting new memories

Bekijk de Club Room

3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam