Kwaliteit en service tijdens uw feest

ss Rotterdam zorgt voor de totaalbeleving van uw feest of huwelijk. Wij zijn de experts aan boord op het gebied van het organiseren van feesten en partijen. Wij kennen de unieke items van het schip, de mooiste plekken en de beste invulling van uw feest. Wist u dat het schip een officiële trouwlocatie is? En dat u in de zomer op het terras een privéfeestje kunt geven?

Het ss Rotterdam is een unieke locatie voor verschillende evenementen. Maar wanneer u de viering van uw verjaardag, de voltrekking van uw huwelijk, een inauguratiefeest of een familiereünie aan boord wilt organiseren, dan heeft het ss Rotterdam vrijwel altijd een geschikte ruimte beschikbaar, binnen én buiten. De catering wordt altijd naar uw wensen ingevuld.

Bekijk bij de arrangementen de verschillende mogelijkheden voor uw evenement. U kunt ook altijd bellen met onze account managers op +31 10 297 30 90.

Culinaire invulling

De culinaire invulling van evenementen op het ss Rotterdam is smaakvol, divers en helemaal naar uw wens in te vullen. De presentatie is oogstrelend. Het prikkelt al uw zintuigen. Geniet niet alleen van deze unieke locatie, maar ook van smaakvolle gerechten.

Onze chef-kok heeft zich laten inspireren door alle wereldreizen van het ss Rotterdam. Kosmopolitische gerechten, met een exquise smaak! Bel ons en kom proeven! +31 10 297 30 90.