Feesten

Vieren en genieten! Denk dan eens aan een diner in de Queen’s Lounge of een feestavond in de Ambassador Lounge. De combinatie van culinaire topkwaliteit en warme, gastvrije service op een locatie met schitterend interieur en volop sfeer maakt van elk feest of diner een onvergetelijke happening. Kortom het ss Rotterdam; een unieke locatie voor een uniek feest.

Vieren doe je met elkaar, je deelt een gedachte, een moment, een heuglijk feit. Gevierd wordt er in elke cultuur.

In Vietnam viert iedereen op nieuwjaarsdag zijn verjaardag, in China krijgt een baby van 1 maand een rood geschilderd ei, het symbool van geluk. In Amerika ben je vanaf je dertiende verjaardag een tiener, omdat dit de eerste leeftijd is die eindigt op ‘teen’.

De Zweden vieren vol overgave tijdens Lucia, het feest van het licht, het einde van de winter en de komst van de lente. En boeddhisten vieren nieuwjaar met de eerste volle maan in april. Hoe viert u?

Van familiereünie tot bruiloft, van kinderfeest tot jubileum, de verschillende locaties en terrassen op het ss Rotterdam staan tot uw beschikking!

Om een juiste zaal te vinden die past bij uw gezelschap of een passend arrangement, kunt u direct naar de onderstaande pagina’s:

Zalenoverzicht
Arrangementen

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen, telefonisch via +31 10 206 65 33 of per mail info@ssrotterdam-events.nl.

 

Nieuws

  Benefietgala Daniel den Hoed 2017

  Met het benefietgala 'Slapeloze Galanacht' werd zondag 18 februari 2017 aan boord van het ss Rotterdam de eerste grote steen gelegd voor het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed.  (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 24/2

  Live muziek Club Room – 24 februari

  Op vrijdagavond 24 februari omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
 • 24/2

  Pianobar – 24 februari

  Op vrijdagavond 24 februari wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Frank van… Lees meer

  - 21:00 - 01:00 uur
  - Captains Lounge
Complete agenda