Bent u opzoek naar een perfecte locatie voor een fotoreportage? Dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Aan boord van het ss Rotterdam zijn diverse binnen als buiten locaties met elk hun eigen sfeer en uitstraling. 

“Het ss Rotterdam een perfecte locatie voor uw fotorapportage”

Fotorapportage ss Rotterdam

Het ss Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn, is een perfecte locatie voor uw fotorapportage. De mogelijkheden aan boord zijn erg variërend en voor iedere wens is er een geschikte locatie. Er gelden wel een aantal regels aan boord met betrekking tot fotografie voor eigen gebruik en commerciële fotografie.

Fotografie voor eigen gebruik 

Als gast mag u uiteraard voor eigen gebruik foto’s en filmopnames maken aan boord. Foto’s voor eigen gebruik mogen gemaakt worden in de publieke ruimtes waaronder het Main Deck en Promenade Deck wordt verstaan. Wilt u opnames maken in een andere ruimte, dan dient u een tourticket te kopen en kunt u zelf de ruimtes/zalen op basis van beschikbaarheid zelfstandig bezocht worden. In de machinekamer kunt u fotograferen en filmen op vaste tijden onder begeleiding.

Commerciële fotografie 

Wanneer de foto’s voor professioneel of commercieel gebruik zijn, dan gelden er andere regels. Er dient van te voren een aanvraag ingediend te worden bij de afdeling marketing en communicatie ter goedkeuring. Het is alleen mogelijk om op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur te fotograferen. In de aanvraag moet duidelijk naar voren komen wanneer het moet plaatsvinden en hoe lang, waar het precies voor is, aan welke locaties aan boord er worden gedacht, hoeveel personen hierbij aanwezig zullen zijn, etc. Voor fotografie met een professioneel of commercieel karakter worden er locatiekosten per uur in rekening gebracht.

Trouwfotografie 

Aan boord van het ss Rotterdam kunt u ook terecht voor uw trouwfotografie. Een trouwfotografie kost € 100,-. U krijgt dan een uur de tijd om de foto’s te laten maken met begeleiding van een medewerker. Voor uw trouwfotografie kunt u reserveren via reserveringen@ssrotterdam.nl of bel naar 010 -297 30 97.

Fotoreportage ss Rotterdam

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda