Bent u opzoek naar een locatie voor een fotoshoot in Rotterdam? Voor een fotoshoot is het ss Rotterdam is een prachtige locatie om foto’s en filmopnames te maken. Er zijn diverse mogelijkheden zowel binnen als buiten met elk hun eigen sfeer en uitstraling. 

“Fotoshoot aan boord van het ss Rotterdam, gegarandeerd schitterende foto’s!”

Het ss Rotterdam 

Het ss Rotterdam als voormalig vlaggenschip van de Holland – Amerika Lijn heeft jaren over vele wereldzeeën gevaren en ligt nu voorgoed aangemeerd in Rotterdam. Het ss Rotterdam is een geschikte locatie voor een fotoshoot, er zijn namelijk diverse binnen en buitenlocaties die gebruikt kunnen worden. Al deze locaties hebben elk hun eigen sfeer en uitstraling.

Mogelijkheden 

Aan boord zijn er veel mogelijkheden maar er gelden wel een aantal regels met betrekking tot fotografie voor eigen gebruik en voor commerciële fotografie.

Fotografie voor eigen gebruik 

Elke gast mag uiteraard voor eigen gebruik foto’s en filmopnames maken aan boord. Foto’s voor eigen gebruik mogen gemaakt worden in de publieke ruimtes waaronder het Main Deck en Promenade Deck wordt verstaan. Wanneer een gast foto’s wil maken in een andere ruimte, dan dient er een tourticket gekocht te worden en kunnen de ruimtes/zalen op basis van beschikbaarheid zelfstandig bezocht worden. U kunt alleen in de machinekamer fotograferen en filmen op vaste tijden en onder begeleiding.

Commerciële fotografie 

Wanneer er foto’s of filmopnames gemaakt willen worden voor commerciële doeleinden, dan gelden er andere regels. Er dient dan van te voren een aanvraag ingediend te worden bij de afdeling marketing en communicatie ter goedkeuring. Commerciële fotografie is alleen mogelijk op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Als u een aanvraag indient dan moet duidelijk naar voren komen wanneer de fotoshoot moet plaats vinden en hoelang, waar het precies voor is, aan welke locaties aan boord wordt gedacht, hoeveel personen hierbij aanwezig zijn etc. Voor fotografie met een professioneel of commercieel karakter worden er locatiekosten per uur in rekening gebracht.

Trouwfotografie 

Het is mogelijk om aan boord een bruidsreportage te boeken. Het authentieke stoomschip heeft namelijk vele mooie fotogenieke plekjes waar u mooie foto’s kunt maken, zodat deze dag nooit meer vergeten gaat worden. Een trouwfotografie op het ss Rotterdam kost €100,-. U krijgt dan een uur de gelegenheid om foto’s te maken onder begeleiding van een medewerker.

Fotoshoot ss Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

Voor een trouwfotografie Rotterdam moet u altijd van tevoren gereserveerd worden. U kunt reserveren via reserveringen@ssrotterdam.nl of bel naar 010 -297 30 97.

Meer informatie 

Wilt u meer dan kunt u contact opnemen met de afdeling marketing & communicatie via +31 (0)10 297 30 90 of een e-mail sturen naar communicatie@ssrotterdam.nl

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda