Family Room Reserveren

Family Room

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (tot 12 jaar). 

Kinderen zijn Kapitein op het ss Rotterdam!

Inchecken is nog nooit zo leuk geweest voor de kids, want welk kind droomt er nou niet van om de Kapitein te zijn van zo’n groot schip als het ss Rotterdam? Kapitein Kaap en zijn vrienden zorgen ervoor dat ze als echte kleine Kapiteins worden ontvangen.

Kapitein Kaap ss RotterdamSamen met zijn vriendjes is Kapitein Kaap hét boegbeeld van het ss Rotterdam voor kinderen.

Op verschillende plekken kom je hem samen met Binkie, DolleFien, Trotse Albert en Sloepie tegen. Kinderen betreden het ”kids check-in” trapje en worden als volwaardige gasten van het ss Rotterdam ingecheckt. De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen. Alsof dat nog niet genoeg is, ligt op de kamer nog een kleine verrassing.

Niek was één van de eerste die werd ingecheckt volgens deze unieke kindvriendelijke procedure. Bij binnenkomst op de kamer: “Huh, hoe weten ze eigenlijk hoe ik heet?!”

Kapitein Kaap heeft zijn eigen kinderhoek, waar gespeeld kan worden en op ieder moment van de dag films worden vertoond. Én kun je op tour gaan over het schip. Met de kindertour kom je alles te weten over het ss Rotterdam. Of vier je kinderfeestje

Faciliteiten

 • Airconditioning
 • Föhn
 • Gratis Wired Internet
 • Koffie en thee voorzieningen
 • Laptopkluis
 • Minibar
 • Flatscreen TV
 • Schoonmaak inclusief de prijs
 • Eigen badkamer

Het ss Rotterdam is een fantastische locatie voor het hele gezin. Beleef het cruise gevoel en ontdek het ss Rotterdam.

 

Nieuws

  Tijden Shuttle Service aangepast

  Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als extra service, rijdt de Shuttle Service van het ss Rotterdam u op vaste tijden gratis van en naar metrostation Rijnhaven. Indien de Shuttle niet aanwezig is voor hoofdingang 1 van het ss Rotterdam of op de vaste opstapplaats aan de onderzijde van metrostation Rijnhaven (taxistandplaats), kunt u contact opnemen met de chauffeur via +31 10 297 30 96. U dient altijd rekening te houden met een mogelijke aanrijdtijd van ongeveer 10 minuten. De Shuttle rijdt voornamelijk in de spits, maar u kunt vanaf nu op zaterdag als hotelgast ook de hele dag gebruikmaken van deze service.

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 19/4

  Live muziek in de Club Room

  Op zaterdag 19 april kunt u tijdens uw diner weer genieten van sfeervolle live muziek in de Club Room. Maarten Krijnen… Lees meer

  - 19:00 - 23:00 uur
  - Club Room
 • 21/4

  Pasen op het ss Rotterdam

  Wilt u er dit jaar echt bijzondere Pasen van maken? Kom overnachten op het historische stoomschip en beleef de unieke… Lees meer

Complete agenda