Family Room Reserveren

Family Room

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (tot 12 jaar). 

Kinderen zijn Kapitein op het ss Rotterdam!

Inchecken is nog nooit zo leuk geweest voor de kids, want welk kind droomt er nou niet van om de Kapitein te zijn van zo’n groot schip als het ss Rotterdam? Kapitein Kaap en zijn vrienden zorgen ervoor dat ze als echte kleine Kapiteins worden ontvangen.

Kapitein Kaap ss RotterdamSamen met zijn vriendjes is Kapitein Kaap hét boegbeeld van het ss Rotterdam voor kinderen.

Op verschillende plekken kom je hem samen met Binkie, DolleFien, Trotse Albert en Sloepie tegen. Kinderen betreden het ”kids check-in” trapje en worden als volwaardige gasten van het ss Rotterdam ingecheckt. De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen. Alsof dat nog niet genoeg is, ligt op de kamer nog een kleine verrassing.

Niek was één van de eerste die werd ingecheckt volgens deze unieke kindvriendelijke procedure. Bij binnenkomst op de kamer: “Huh, hoe weten ze eigenlijk hoe ik heet?!”

Kapitein Kaap heeft zijn eigen kinderhoek, waar gespeeld kan worden en op ieder moment van de dag films worden vertoond. Én kun je op tour gaan over het schip. Met de kindertour kom je alles te weten over het ss Rotterdam. Of vier je kinderfeestje

Faciliteiten

 • Airconditioning
 • Föhn
 • Gratis Wired Internet
 • Koffie en thee voorzieningen
 • Laptopkluis
 • Minibar
 • Flatscreen TV
 • Schoonmaak inclusief de prijs
 • Eigen badkamer

Het ss Rotterdam is een fantastische locatie voor het hele gezin. Beleef het cruise gevoel en ontdek het ss Rotterdam.

 

Nieuws

  Operadagen Rotterdam

  Bezoek het ss Rotterdam tijdens de Operadagen Rotterdam en ontdek de vele verhalen van La Grande Dame tijdens een luxe overnachting, heerlijk ontbijt, inspirerende rondleiding en een toegangskaart voor 2 voorstellingen tijdens de Rotterdamse Operadagen. De 9e editie vindt plaats van 17 t/m 25 mei en dit jaar vormt broederschap de rode draad van het festival.

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 26/4

  Koningsdag 2014

  Het ss Rotterdam heeft een rijke Koninklijke historie! Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord… Lees meer

 • 27/4

  Kunsttour

  Mooie wandkleden, beelden, figuren en kunstzinnige glaswanden. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de… Lees meer

Complete agenda