Kinderen betreden het ”kids check-in” trapje en worden als volwaardige gasten van het ss Rotterdam ingecheckt. De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen. Alsof dat nog niet genoeg is, ligt op de kamer nog een kleine verrassing en krijgen de kinderen een kapiteinspaspoort bij de rondleiding.

Kinderen zijn Kapitein op het ss Rotterdam!

Inchecken is nog nooit zo leuk geweest voor de kids, want welk kind droomt er nou niet van om de Kapitein te zijn van zo’n groot schip als het ss Rotterdam? Kapitein Kaap en zijn vrienden zorgen ervoor dat ze als echte kleine Kapiteins worden ontvangen. Kapitein Kaap ss RotterdamSamen met zijn vriendjes is Kapitein Kaap hét boegbeeld van het ss Rotterdam voor kinderen. Op verschillende plekken kom je hem samen met Binkie, DolleFien, Trotse Albert en Sloepie tegen.

Kapitein Kaap heeft zijn eigen kinderhoek, waar gespeeld kan worden. Én kun je op tour gaan over het schip. Met de kinderrondleiding kom je alles te weten over het ss Rotterdam of vier je kinderfeestje!

Family Room

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (tot 12 jaar).

Family-Room-Original-FRK_1271

Family-Room-Bahamas-FRK_1454

Faciliteiten

  • Speciale Kids check- in procedure
  • Flessenpost om te versturen aan bijvoorbeeld opa of oma
  • Verrassing op de kamer
  • Kapiteinspaspoort bij de rondleiding