Hoe zien de hotel kamers er uit?

De 254 hotelkamers van het ss Rotterdam zijn verdeeld in 3 verschillende thema’s met wisselende stijlen; Original, Manhattan en Bahama’s.

Thema Original

De ‘Original’ kamers staan in het teken van de tewaterlating door koningin Juliana en de eerste vaart in 1959. De kleuren, designs en materialen van dit thema weerspiegelen deze periode. De ‘Original’ kamers geven op authentieke wijze weer hoe de eerste passagiers het ss Rotterdam beleefden.

 

Nieuws

  Operadagen Rotterdam

  Bezoek het ss Rotterdam tijdens de Operadagen Rotterdam en ontdek de vele verhalen van La Grande Dame tijdens een luxe overnachting, heerlijk ontbijt, inspirerende rondleiding en een toegangskaart voor 2 voorstellingen tijdens de Rotterdamse Operadagen. De 9e editie vindt plaats van 17 t/m 25 mei en dit jaar vormt broederschap de rode draad van het festival.

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 26/4

  Koningsdag 2014

  Het ss Rotterdam heeft een rijke Koninklijke historie! Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord… Lees meer

 • 27/4

  Kunsttour

  Na jaren over de wereldzeeën gevaren te hebben, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van… Lees meer

  - 11:00 - 13:30 uur
Complete agenda