Zakelijk overnachten op het ss Rotterdam

Bent u op zoek naar het meest geschikte hotel voor een zakelijk verblijf? Dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres! Het hotel biedt meerdere mogelijkheden om ongestoord en effectief te kunnen werken.

Werken en overnachten

Onze ruime hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten zoals gratis wired internet, koffie- en theefaciliteiten en een laptopkluis. Ook is er een internetcorner aanwezig met computers en printers waarvan u als gast gebruik mag maken. In de publieke ruimtes van het hotel zoals de restaurants kunt vrij gebruik maken van wifi. Office For a Day biedt u alle kantoorfaciliteiten die u wenst. Uiteraard is onze receptie 24 uur per dag geopend om u van dienst te zijn.

Gebruik van de Executive Lounge of een ingerichte kantoorruimte

Kies voor een hotelkamer met een bureau of boek een ruime en rustige Executive kamer op het hooggelegen ”Boat Deck” en ”Sun Deck”. Bij deze kamer kunt u gebruik maken van de aangrenzende Executive Lounge waar u kunt werken of gasten kunt ontvangen. Bijkomend voordeel is dat de ramen van deze kamers geopend kunnen worden. Een apart kantoor reserveren kan ook. Alle mogelijkheden op een rij:

 • Hotelkamer inclusief bureau
 • Executive hotelkamer met gebruik van lounge
 • Hotelkamer met apart kantoor ”Office For a Day”

Office For a Day

Alleen gebruik maken van een kantoor, zonder overnachting is ook mogelijk op het ss Rotterdam. U huurt een kantoor voor een dag of langer en u kunt van ons service on demand en alle gemakken van een modern kantoor verwachten. Office For a Day is inclusief de volgende faciliteiten: service on demand, draadloos internet, telefoonservice, onbeperkt koffie/thee en een parkeerkaart.

Bereikbaarheid van het hotel

Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en zijn ook over het water en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Om u extra van dienst te zijn brengt onze Shuttle Service u (gratis) naar het dichtstbijzijnde metrostation tijdens de ochtend- en avondspits. De gunstige ligging van het schip nabij het centrum, Ahoy en te midden van de havens van Rotterdam zorgt ervoor dat u snel op de door u gewenste locatie bent.

Informatie of reserveren hotelovernachting en kantoor

Wilt u meer weten over uw voordelen die wij u aan boord kunnen bieden? Neem dan contact op met ons sales team! Via +31 900 337 688 37 of mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl

 

Nieuws

  Operadagen Rotterdam

  Bezoek het ss Rotterdam tijdens de Operadagen Rotterdam en ontdek de vele verhalen van La Grande Dame tijdens een luxe overnachting, heerlijk ontbijt, inspirerende rondleiding en een toegangskaart voor 2 voorstellingen tijdens de Rotterdamse Operadagen. De 9e editie vindt plaats van 17 t/m 25 mei en dit jaar vormt broederschap de rode draad van het festival.

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 26/4

  Koningsdag 2014

  Het ss Rotterdam heeft een rijke Koninklijke historie! Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord… Lees meer

 • 27/4

  Kunsttour

  Mooie wandkleden, beelden, figuren en kunstzinnige glaswanden. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de… Lees meer

Complete agenda