Zakelijk overnachten op het ss Rotterdam

Op zoek naar een geschikt hotel voor een zakelijk verblijf? Dan ben je bij het ss Rotterdam aan het juiste adres! Het hotel biedt meerdere mogelijkheden om ongestoord en effectief te kunnen werken.

Werken en overnachten

Onze ruime hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten zoals gratis wifi, nespresso-apparaat, waterkoker en een laptopkluis. Ook in de publieke ruimtes van het hotel,  zoals de restaurants, kan er vrij gebruik gemaakt worden van wifi. Uiteraard is onze receptie 24 uur geopend om onze gasten van dienst te zijn.

Executive Boardrooms

Kies voor een hotelkamer met een bureau of reserveer een ruime en rustige Executive Boardoom op hooggelegen ‘Boat Deck’ of ‘Sun Deck’. Als een dergelijke kamer geboekt wordt, kan er ook gebruik gemaakt worden van de aangrenzende Executive Lounge. In de Executive Lounge kan gewerkt worden of gasten worden ontvangen. Een apart kantoor reserveren kan ook. Alle mogelijkheden op een rij:

  • Hotelkamer inclusief bureau
  • Executive Boardroom met gebruik van Executive Lounge

Bereikbaarheid van het hotel

Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en zijn ook over het water en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Om onze gasten extra van dienst te zijn brengt onze Shuttle Service je (gratis) naar het dichtstbijzijnde metrostation tijdens de ochtend- en avondspits. De gunstige ligging van het schip nabij het centrum, Ahoy Rotterdam en te midden van de havens van Rotterdam zorgt ervoor dat je snel op de gewenste locatie bent.

Informatie of reserveren?

Meer weten over de voordelen die wij aan boord kunnen aanbieden? Neem dan contact op met ons sales team via +31 (0)10 297 30 90 of per mail naar info@ssrotterdam-events.nl