Ahoy kleine kapitein!

Welkom bij het ss Rotterdam. Ik ben Kapitein Kaap en samen met mijn vrienden heet ik je graag welkom aan boord! Wil je ons schip eens goed bekijken met een rondleiding? Wil je logeren op een cruiseschip? Ben jij toevallig binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje? Zoek je een super idee voor een spreekbeurt of een werkstuk? Of ben je dol op spelletjes? Kom mijn schip ontdekken!

Kom in de vakantie!

Iedere schoolvakantie organiseren we leuke activiteiten op het ss Rotterdam. Van film tot knutselen en speciale rondleiding.

Bekijk de agenda

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Help Kapitein Kaap game!

Vaar met de boot naar Kapitein Kaap. Ontwijk de dolfijnen!

Klik om te spelen

Game Over

Je score was:
Klik om opnieuw te spelen
Score: 0

Kom je logeren?

Samen met papa, mama, je broers en zussen of opa en oma een nachtje logeren op een cruiseschip? Kids krijgen een bijzonder welkom en check-in!

Meer info

Uiteten in het Lido

Lido Restaurant

Ga je een avond uiteten? Ook voor jou hebben onze koks een speciaal kindermenu bereid in het Lido Restaurant.

Alvast voorproeven?

Rondleiding over het schip

Rondleiding over het schip Wil je het schip ontdekken met een rondleiding? Met de speciale kinderrondleiding maak je een speurtocht van de brug tot boeg! Of bezoek de machinekamer. Meer info

Vier je kinderfeestje

Spreekbeurt en werkstuk Ben jij binnenkort jarig en wil je het coolste kinderfeestje van de klas organiseren? Voor jou en je vrienden hebben we een gaaf programma!

Meer info

Kom met je klas

Kom met je klas Samen met de hele klas op schoolreis op het ss Rotterdam? Een gids neemt jullie mee en vertelt jullie alle verhalen van het schip. 

Meer info

Kleurplaat downloaden

DeRotterdam_kleurplaat.indd

Download en print de ss Rotterdam kleurplaat! Stuur deze op naar Kapitein Kaap! Het adres is:  Postbus 2006 3000 CA Rotterdam.

Download de kleurplaat!

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda