Lunchen aan boord van het ss Rotterdam? U kunt dagelijks in het Lido Restaurant genieten van een heerlijke lunch met uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.

“Beleef het echte cruisegevoel tijdens een heerlijke lunch aan boord van het ss Rotterdam”

Lunchen in het Lido Restaurant

Kom aan boord van het ss Rotterdam en beleef het echte cruisegevoel tijdens een heerlijke lunch in het Lido Restaurant. Geniet van onze uitgebreide menukaart met onder andere sandwiches, salades, uitsmijters, soepen en onze speciale Captains Lunch. De Captains Lunch bestaat uit drie soorten brood met carpaccio, tonijnsalade en een kroket. Wij raden u aan te reserveren voor de lunch, om zeker te zijn van een tafel. Uiteraard kunt u de kinderen gewoon meenemen naar het Lido, zij kunnen zich uitleven in de speciale ‘Kidscorner’.

Lido Terras overzichtfoto FRK_9861

 

 

 

 

 

Het Lido Restaurant

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck met uitzicht op de kade en de Euromast, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat u krijgt wanneer u eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Hier serveren wij niet alleen ontbijt, maar ook lunch en diner. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een voortreffelijke kop koffie en lekker gebak. Alle activiteiten lopen in elkaar over en creëren een bruisende atmosfeer. Het Lido is echt; echt Rotterdams met een werelds uitzicht over de stad.

Het Lido beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk vertoeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl uw voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven zwembad (40 cm) op dit buitendek. Wij serveren hier uw favoriete cocktail!

Menukaart

Reserveren

Een tafel reserveren? Neem direct contact op via +31 (0)10 297 30 98 of restaurant@ssrotterdam.nl. Voor groepen vanaf 13 personen serveren wij een speciaal groepsmenu.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 29/4

  Pianobar – 29 april

  Op zaterdagavond 29 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Maaike den Dunnen zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 29/4

  Live muziek Club Room – 29 april

  Op zaterdagavond 29 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda