De culinaire invulling van evenementen op het ss Rotterdam is smaakvol, divers en verrassend!

ss Rotterdam Meetings & Events is uw partner aan boord van het ss Rotterdam wanneer het gaat om de verzorging van exclusieve catering en additionele dienstverlening voor de organisatie van uw besloten bijeenkomst van 35 tot en met 3.500 gasten.

Meetings & Events is onderdeel van het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam valt onder de hotelketen WestCord Hotels dat een Nederlands familiebedrijf is. Het begon allemaal in 1968, toen ons eerste pittoreske hotel, Hotel de Wadden, op het eiland Vlieland de deuren opende. Na de eerste expansie op Vlieland en vervolgens naar de buureilanden Terschelling en Ameland, is in 2001 de overstap gemaakt naar de vaste wal. Inmiddels zijn er ook WestCord Hotels gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden, Raalte en Garderen.

Meetings & Events is een perfecte organisatie en zorgen voor een culinaire invulling van uw evenement vormt de basis van ons doen en denken. Meetings & Events levert catering van hoog niveau. Onze chefs werken met oog voor detail, en werken alleen met producten van hoge kwaliteit. Daarnaast is de presentatie oogstrelend. Onze catering veroorzaakt een prikkeling van alle zintuigen!

Uw ideeën, stijl en wensen zijn voor ss Rotterdam Meetings & Events altijd het uitgangspunt en vormen de vertaalslag naar een uniek en perfect evenement. Het bereiken van uw doelstellingen en het overbrengen van uw boodschap is te allen tijde onze primaire doelstelling.

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda