Congressen, vergaderen & evenementen

Wij geven u graag de ruimte:

Het ss Rotterdam is perfect voor één of meerdaagse congressen in Rotterdam. Als congreslocatie heeft ss Rotterdam een professionele organisatie die 24/7 voor u klaar staat.

De mogelijkheden om de verschillende stijlvolle ruimtes te gebruiken voor elk onderdeel van uw congres zijn ideaal. De ontvangst van het congres kan plaatsvinden in de Smoking Room of de Queen’s Lounge. Daarna het plenaire gedeelte in het Theatre, de break-outs in de verschillende kleinere zalen zoals, de Card Room, Library Room, Sky RoomSun Room of de Meeting Rooms. En de verschillende pauzemomenten kunnen plaatsvinden in steeds een andere omgeving.

De mogelijkheden aan boord van het ss Rotterdam zijn uiteenlopend en de account managers van ss Rotterdam weten precies hoe u het beste resultaat uit uw bijeenkomst kunt halen. Zij adviseren u met veel plezier over alle faciliteiten aan boord en in de omgeving. Maak tevens gebruik van de overnachtingsmogelijkheden van het hotel met 254 hotelkamers en grijp uw kans om met de diverse zalen en break-out rooms uw congres tot een succes te maken. Of u 150 of meer dan 500 deelnemers uitnodigt, het kan allemaal op het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam beschikt voor de deur over een parkeerterrein waar circa 580 gasten gebruik van kunnen maken.

Er is een ruim aanbod aan arrangementen, zodat uw event, congres of vergadering doelgericht, gemakkelijk en verzorgd op het ss Rotterdam kan plaatsvinden. Kijk voor meer informatie bij de events arrangementen of vraag vrijblijvend een brochure aan via ons contactformulier.