Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om een evenement of bijeenkomst te organiseren op het schip.

Met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes en 30 meeting rooms, allemaal met een eigen verhaal, is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren.

De catering op het ss Rotterdam is van hoog niveau met oog voor detail bij de selectie van de producten. Daarnaast is de presentatie oogstrelend. Een bijeenkomst aan boord van het schip zorgt voor een prikkeling van al uw zintuigen. Uw gasten genieten niet alleen van de zalen, maar ook van een smaakvolle culinaire invulling van uw bijeenkomst.

Na jaren varen naar verre bestemmingen over wereldzeeën is het schip daar waar haar roots liggen: in de Rotterdamse haven. Met een werelds uitzicht over de Maas en de waanzinnige skyline van de dynamische stad Rotterdam, geniet iedereen van dit icoon. Hier ontmoeten mensen elkaar, treffen culturen elkaar aan en starten mooie nieuwe avonturen.

Ten aanzien van de culinaire invulling van uw bijeenkomst heeft onze chefkok zich dan ook laten inspireren door ingrediënten en gerechten uit de hele wereld, maar ook Rotterdamse producten. Gerechten die een moderne flair hebben gekregen met een vleugje van het chique verleden.

Vergaderingen en congressen

Voor een- of meerdaagse congressen zijn de mogelijkheden uiteenlopend. Maak gebruik van de overnachtingsmogelijkheden van het hotel en grijp uw kans om met de diverse ruimtes en breakout rooms uw congres tot een succes te maken.

Er is daarnaast een ruim aanbod aan dagarrangementen, zodat uw vergadering doelgericht en verzorgd op het ss Rotterdam kan plaatsvinden. Kijk voor meer informatie bij de events arrangementen of vraag vrijblijvend een brochure aan via ons contactformulier.

Het relaxte gevoel aan boord zorgt gegarandeerd voor extra inspiratie!