Wilt u komen eten in het Lido Restaurant of in de Club Room? Dan kunt u gemakkelijk reserveren en genieten van een culinair avondje uit. U vindt hier meer informatie over de verschillende menukaarten.

Club Room

De Club Room is een geweldige plek aan boord voor een diner in stijl. Anticipeer op een heerlijke avond door zorgvuldig een mooie outfit te kiezen, klassieke gerechten te herontdekken, zie het authentieke tafelzilver en droom weg bij de gedachte aan de vele wereldreizigers die door een trotse bemanning in de watten werden gelegd. De culinaire hoogstandjes van de keukenbrigade herleven op een eigentijdse wijze in de handen van onze nieuwe smaakmakers. Club Room, ouderwets genieten in een nieuwe jas. Kijk hier voor het menu van de Club Room.

Lido Restaurant

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck met uitzicht op de kade en de Euromast, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat u krijgt wanneer u eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Hier serveren wij ontbijt, lunch en diner, maar kunt u ook terecht voor een voortreffelijke kop koffie en lekker gebak. Alle activiteiten lopen in elkaar over en creëren een bruisende atmosfeer. Het Lido is echt; echt Rotterdams met vers eten. Kijk hier voor de menukaart van het Lido Restaurant.

Het Lido beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk vertoeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl uw voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven zwembad (40 cm) op dit buitendek. Wij serveren hier uw favoriete cocktail!

Reserveren

Een tafel reserveren? Neem contact op via +31 (0)10 297 30 98 of restaurant@ssrotterdam.nl.

 

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda