Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,

Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft een nieuwe menukaart samengesteld met een uitgebreide keuze aan heerlijke grillgerechten.

Lido Grill

Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade bereiden vanaf 1 maart hun gerechten in de nieuwe KOPA houtskooloven. De houtskooloven is een combinatie van een grill en een oven, waarbij gerechten op een natuurlijke manier bereid worden en sappen en aroma’s goed behouden blijven. Deze ‘gesloten’ barbecue geeft een unieke grillsmaak aan vlees, vis en zelfs groenten.

Geniet van onze heerlijke grillspecials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een echte American steak. Of wat dacht je van een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot?

Ook nieuw is de selectie van speciaalbieren in het Lido. Maak je gerecht helemaal af met een bijpassend glas bier. Het Lido-team geeft graag deskundig advies over verrassende smaakcombinaties.

Op de restaurantpagina van het Lido is meer informatie te vinden over het restaurant en de grillkaart.

Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,