Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,

Met het benefietgala ‘Slapeloze Galanacht’ werd zondag 18 februari 2017 aan boord van het ss Rotterdam de eerste grote steen gelegd voor het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. 

“Een super samenwerking waarbij iedereen zich belangeloos heeft ingezet met hetzelfde doel.”

Een nieuw Familiehuis

Familiehuis Daniel den Hoed biedt onderdak aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. Voor de bouw van een nieuw en groter Familiehuis, vlakbij het Erasmus MC Kanker Instituut, is in totaal 2,5 miljoen euro nodig.

In de avond en nacht van 19 februari 2017 was het ss Rotterdam exclusief toneel voor een zeer bijzonder benefietgala, dat de eerste grote steen voor de nieuwbouw bijeen heeft gebracht. Het benefietevenement bevatte entertainment van vele Rotterdamse artiesten, waaronder De Tunes, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Ger Vos en Conny Jansen Danst.

Samen met een loterij en een veiling bracht dit prachtige initiatief  totaal 195.000 euro op. Hiermee zijn de eerste stenen voor het nieuwe familiehuis gegarandeerd en kunnen kankerpatiënten en familie ook in de toekomst dichtbij elkaar zijn.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Kijk dan op de website van het Familiehuis.

Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,