Elke ochtend wordt er aan boord van het ss Rotterdam een heerlijk uitgebreid Internationaal cruise ontbijt geserveerd in het Lido Restaurant. Doordeweeks bent u welkom van 06:30 tot 10:00 uur voor het ontbijt op basis van beschikbaarheid. In het weekend kunnen onze hotelgasten exclusief ontbijten tussen 07:00 en 11:00 uur en is het niet mogelijk om te reserveren voor het ontbijt.

“Geniet dagelijks van een heerlijk uitgebreid Internationaal cruise ontbijt in het Lido Restaurant”

Ontbijten aan boord

Het ontbijt wordt geserveerd in het Lido Restaurant op het Promenade Deck. Wij serveren dagelijks een uitgebreid Internationaal cruise ontbijt. U kunt zelf uw ontbijt samenstellen van het ontbijtbuffet. Het cruise ontbijt bestaat onder andere uit diverse soorten brood, croissants, versgebakken eieren en zoete lekkernijen. Besluit u op de dag zelf te willen ontbijten? Dan kost het ontbijtbuffet €17,50 per persoon en €7,50 voor kinderen tot 12 jaar. Indien er van te voren wordt gereserveerd door onze hotelgasten, krijgen volwassenen een korting van €2,00 p.p.

 

Lido_FDR3

 

 

 

 

Het Lido Restaurant

Het Lido Restaurant, gesitueerd op het Promenade Deck met uitzicht op de kade en de Euromast, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat u krijgt wanneer u eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Hier serveren wij niet alleen ontbijt, maar ook lunch en diner. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een voortreffelijke kop koffie en lekker gebak. Alle activiteiten lopen in elkaar over en creëren een bruisende atmosfeer. Het Lido is echt; echt Rotterdams met een werelds uitzicht over de stad.

Het Lido beschikt over een eigen terras, Het Lido Terras. Dit is het grootste en mooiste terras van Rotterdam. Hier is het heerlijk vertoeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl uw voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven zwembad (40 cm) op dit buitendek. Wij serveren hier uw favoriete cocktail!

Reserveren

Reserveren voor het ontbijt is gewenst en altijd op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor direct contact op via +31 (0)10 297 30 98 of via restaurant@ssrotterdam.nl

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda