Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft een nieuwe menukaart samengesteld met een uitgebreide keuze aan heerlijke grillgerechten.

Lido Grill

Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade bereiden vanaf 1 maart hun gerechten in de nieuwe KOPA houtskooloven. De houtskooloven is een combinatie van een grill en een oven, waarbij gerechten op een natuurlijke manier bereid worden en sappen en aroma’s goed behouden blijven. Deze ‘gesloten’ barbecue geeft een unieke grillsmaak aan vlees, vis en zelfs groenten.

Geniet van onze heerlijke grillspecials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een echte American steak. Of wat dacht je van een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot?

Ook nieuw is de selectie van speciaalbieren in het Lido. Maak je gerecht helemaal af met een bijpassend glas bier. Het Lido-team geeft graag deskundig advies over verrassende smaakcombinaties.

Op de restaurantpagina van het Lido is meer informatie te vinden over het restaurant en de grillkaart.

 

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda