Creating new memories

Ontrafel de geheimen
en ontsnap net op tijd

ontsnap uit de koelcel onderin het schip

De Escape Rooms

Aankomende zomer openen twee Escape Rooms in de oude koelcellen van het ss Rotterdam. De verhalen van de Escape Rooms zijn speciaal ontwikkeld voor het schip en zullen gebaseerd zijn op de mysterieuze geheimen  van de kapitein. De deur van de koelcel gaat dicht, de tijd loopt … Komen jullie er het snelst uit?

Onze Escape Rooms

Jullie stappen naar binnen, de deur valt dicht en daar staan jullie dan. De enige manier om te ontsnappen is door het interactieve spel te spelen. Los de puzzels op en leg de juiste verbanden. Werk samen als een team om de geheimen te ontrafelen en ontsnap op tijd uit de Escape Room! Jullie hebben precies 60 minuten. Kom op een plek, waar jullie normaal nooit zou kunnen komen. Spanning, concentratie, verbazing en plezier … Een onvergetelijke ervaring!

Twee groepen

Doordat er twee koelcellen zijn, is het ook mogelijk om met twee groepen tegen elkaar te strijden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

Combineren

Deze bijzondere en spannende activiteit kan uiteraard worden gecombineerd met een overnachting, borrel, diner, meeting, congres of feest aan boord van het ss Rotterdam.

Reserveren

Komende zomer zal de Escape Room in gebruik worden genomen. Binnenkort is het mogelijk om hiervoor te reserveren. Houd hiervoor de website in de gaten voor meer informatie: www.ssrotterdam.nl

Creating New Memories

Ontdek de sfeer