Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Loop dan even binnen bij de Lynbaan Shop op het Promenade Deck. Hier vindt u leuk speelgoed, originele cadeaus, sjaals, kleding, tassen en meer.

De  Lynbaan Shop heeft een breed assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Het assortiment bestaat onder andere uit: snoep, magneten, baby- en kinderkleding, badlakens, kalenders, schrijfgerij, sleutelhangers en nog veel meer leuks! De Lynbaan Shop verkoopt ook verschillende boeken over het schip. U kunt denken aan de bouw van het schip, het personeel van toentertijd aan boord en mooie fotoreportages van het schip.

Een interessante aanvulling op het assortiment is de exclusieve sieradenlijn van Swarovski. Swarovski brengt prachtige kristalsieraden op de markt die elke vrouw een gevoel van luxe geeft!

Jaarlijks komen er vele kinderen aan boord van dit schip. Om deze reden staan de souvenirs van Kapitein Kaap en zijn vrienden centraal in de shop. Van puzzels tot aan miniatuurschepen, er is keuze genoeg! In 2013 is de film ‘Bobby en de geestenjagers’ opgenomen aan boord van het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is hier natuurlijk erg trots op! Om deze reden verkoopt de Lynbaan Shop ook allerlei items over de film, zoals bekers en dvd’s.

Over de Lynbaan Shop

Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd het ss Rotterdam gebouwd in Rotterdam. Na drie jaar was de bouw van het schip eindelijk voltooid. Voor deze gelegenheid kwam er een maquette van het ss Rotterdam op de Lijnbaan in Rotterdam. De Lijnbaan fungeerde als een bekende en belangrijke straat voor de Rotterdammers. Op deze manier wist men over de komst van het Nederlands, grootst gebouwde schip. Op 3 september 1959 begon het ss Rotterdam aan haar eerste vaart naar New York. Aan boord werd de ‘Lynbaan Shop’ geopend ter herinnering aan de periode van de bouw van het schip.

Reguliere openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09:00 – 20:00 uur
Zondag: 09:00 – 18:00 uur

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda