Foto’s

In de fotogalerij kunt u alle foto’s vinden van het ss Rotterdam. Bekijk de hotelkamers, restaurants, bars, zalen, kantoren, rondleidingen en kunst aan boord. Bekijk ook diverse aanzichten van het schip!

Naar de fotogalerij

Video’s

Een foto geeft al een goed beeld weer van het ss Rotterdam, maar een video geeft nog meer beleving. De afgelopen jaren hebben wij vele congressen, evenementen en partijen aan boord mogen verwelkomen! Bekijk daarom via deze pagina diverse video’s over het ss Rotterdam.
Naar de video’s

Google Streetview

Het ss Rotterdam is naast diverse foto’s en video’s ook via Google Street View te ontdekken. Navigeer over de 13 dekken van het grootste Nederlandse passagiersschip dat nu permanent ligt aangemeerd in het Centrum-Zuid van Rotterdam. Van Stuurhuis tot Machinekamer en van hotelkamer, tot zalen en restaurants. Bijna alles is met behulp van een speciale trolley camera in beeld gebracht.

Naar streetview

In de media

Het ss Rotterdam staat regelmatig in de schijnwerpers door diverse ontwikkelingen. Op deze pagina vindt u een aantal meest in het oog springende publicaties.

Naar in de media

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda