Elke vrijdag- en zaterdagavond wordt van 21:00 tot 01:00 uur de Captains Lounge aan boord omgetoverd tot een echte Pianobar. De Pianobar garandeert u van een echte feeststemming voor jong en oud!   

“Een avond vol live bruisend entertainment in de Pianobar aan boord!”

De Captains Lounge is de ideale plek voor ultieme ontspanning maar ook als u opzoek bent naar een avond vol live entertainment. In de Pianobar aan boord kunt u namelijk met elkaar genieten van een plezierige avond. De pianist zorgt in de Pianobar voor een avond vol live entertainment waarbij alle bekende melodieën voorbij zullen komen. Daarnaast worden al uw persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. Heeft u zelf een favoriete artiest? Schroom dan niet om deze verzoeknummers door te geven!

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda