Op zondag 8 oktober geeft Ray Martin een muzikaal eerbetoon aan één van de grootste entertainers ooit: Dean Martin. In een drie uur durende show in de Queen’s Lounge passeren zijn bekendste nummers de revue! 

Dean Martin

Dean Martin, ook wel bekend als ‘The King of Cool’, werd geboren als Dino Crocetti op 7 juni 1917 in Steubenville, Ohio. Op 16-jarige leeftijd verliet hij school en had hij verschillende baantjes voordat hij zijn naam veranderde en succes kreeg als zanger in New York. Toen Dean Martin ging samenwerken met de komiek Jerry Lewis, begon het echte succes. Het duo groeide uit tot een van de meest succesvolste ooit. Later maakte Dean Martin furore met Frank Sinatra en Sammy Davis jr. en had hij een succesvolle solocarrière, waarin hij verschillende films maakte.

Celebrating 100 Years of Dean Martin

Op 7 juni 2017 zou Dean Martin 100 jaar zijn geworden. Daarom geeft Ray Martin op 8 oktober een muzikaal eerbetoon in de Queen’s Lounge aan boord van het ss Rotterdam. In een 3 uur durende show passeren de bekendste hits van één van de grootste entertainers ooit. Van That’s Amore tot Memories are Made of This en van Volare tot Sway. 

Tickets kopen

U kunt uw tickets voor “Ray Martin – Celebrating 100 years of Dean Martin” kopen via de Nationale Theaterkassa. Kaarten kosten €15,- (exclusief servicekosten).

Genieten van een lunch of diner

Wilt u voor of na het concert genieten van een heerlijke lunch of diner in één van onze restaurants aan boord? Reserveren is wenselijk. Onze mogelijkheden:

Reserveren o.v.v ‘Ray Martin – Celebrating 100 years of Dean Martin’ via telefoonnummer: 010 – 297 30 97.

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda