Captains Lounge; luxueus ontspannen

Droom even weg in de intieme Captains Lounge. De Captains Lounge is de ideale plek voor ultieme ontspanning en is gelegen op het Main Deck aan de overkant van de hotelreceptie. Hier kunt in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke cocktail.

Onze barista serveert de laatste koffietrends; altijd een heerlijk kopje koffie! U heeft keuze uit pittige, originele en verrassende koffiecombinaties. Laat u verrassen met een Dutch Treat of een Tiramisu in a cup. Natuurlijk met wat lekkers erbij. Zo kunt u heerlijk genieten van goede producten, samen wegdromen of juist ontspannen werken in de Captains Lounge. In de prachtige Captains Lounge kunt u van maandag tot en met vrijdag vanaf 12:00 uur terecht voor een heerlijke High Tea, met sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Pianobarlive muziek pianobar kaartje

De Captains Lounge is ook de ideale plek voor een avond vol live entertainment. Elke vrijdag- en zaterdagavond wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte Pianobar die u garandeert van een echte feeststemming! Een pianist zorgt voor een avond vol live entertainment waarbij alle bekende melodieën voorbij zullen komen. Daarnaast worden al uw persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. Heeft u zelf een favoriete artiest? Schroom dan niet om deze verzoeknummers door te geven!

 

Openingstijden

Zondag t/m donderdag: van 10:00 – 01:00 uur bent u van harte welkom in één van de bars (Ocean Bar of Captains Lounge)
Vrijdag en zaterdag: van 10:00 – 02:00 uur bent u van harte welkom in één van de bars (Ocean Bar of Captains Lounge)

Reserveren

Zin in een bijzonder kopje koffie of iets lekkers? Neem dan contact op met de afdeling Reserveringen via +31 (0)10 297 30 97 of stuur een e-mail naar restaurant@ssrotterdam.nl en vraag naar de mogelijkheden.


Grotere kaart weergeven

Foto’s: Jan-Willem Koene en Frank de Roo