Ocean Bar. Wat ’n geweldige plek!

Op zoek naar ontspanning? De Ocean Bar is de Cocktailbar aan boord van het ss Rotterdam waar u kunt genieten van een heerlijke cocktail, een bijzondere Gin Tonic, een goed glas wijn of een mooie cognac met uitzicht op de skyline van Rotterdam. In de Ocean Bar herleven de tijden van de cruises. In de Ocean Bar serveren we heerlijke bittergarnituren en andere snacks. Ontmoet elkaar op deze geweldige plek! Reserveren kan niet, iedereen loopt hier gewoon gezellig binnen en is van harte welkom!

Historie

De Ocean Bar is een bar in de vorm van een golf en het plafond is bedekt met reusachtige visschubben. En ja, ook de drie stekelige garnalen van de kunstenaar Aart van den IJssel hangen er nog.

CocktailbarCocktail bar kaartje

Voor een gezellige avond uit, bent u van harte welkom in onze Cocktailbar op het Promenade Deck. Onze barmedewerkers verrassen u graag met de heerlijkste cocktails en Gin Tonics die met de juiste zorg worden bereid. Lekker ontspannen in de juiste sfeer en natuurlijk de nieuwste creaties uitproberen zoals de Caipirinha, Apple Pie Mojito, Watermelon Cosmopolitan, Hendrick’s en Tanquaray!

Openingstijden

Zondag t/m donderdag: van 10:00 – 01:00 uur bent u van harte welkom in één van de bars (Ocean Bar of Captains Lounge)
Vrijdag en zaterdag: van 10:00 – 02:00 uur bent u van harte welkom in één van de bars (Ocean Bar of Captains Lounge)


Grotere kaart weergeven