Kom alles te weten over de kunst aan boord

Na jaren over de wereldzeeën gevaren te hebben, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Het schip heeft een lange en rijke historie. Dat is te zien en te voelen! Vandaag de dag is het ss Rotterdam een unieke locatie waar u kunt eten, drinken, overnachten, vergaderen, feesten en trouwen. Tevens kunt u het schip middels diverse rondleidingen ontdekken. Wilt u alles weten over de kunstwerken aan boord? Boek dan een Kunsttour!

Mooie wandkleden, beelden, figuren, kunstzinnige glaswanden. Elke laatste zondag van de maand neemt een deskundige u mee langs diverse kunstwerken en vertelt er van alles over. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de kunstwerken voor?

Kunsttour | €19,95 p.p.

U krijgt een indrukwekkende presentatie van een deskundige over de kunst aan boord. Vervolgens maakt u een tocht over het schip. Elk kunstwerk heeft een eigen verhaal en is speciaal voor een ruimte aan boord ontworpen. U ziet tijdens de rondleiding kunstwerken van Cuno van den Steene, Wally Elenbaas, Bram Roth, Geurt Brinkgreve, William Akkermans en vele anderen. Kortom een geweldige rondleiding waar u nog lang over zult praten!

  • Ontvangst met koffie of thee en een zoete lekkernij in de Captains Lounge, presentatie en een rondleiding
  • Iedere laatste zondag van de maand mogelijk tussen 10:30 en 13:30 uur
  • Op aanvraag kan de Kunsttour ook op andere dagen plaatsvinden
  • Het bezoek aan het schip voor een Kunsttour is uit te breiden met een ontbijt of een heerlijke High Tea in de Captains Lounge

Reserveren voor deze rondleiding kan via reserveringen@ssrotterdam.nl of bel naar +31 (0)10 297 30 97.

De rondleiding gaat door met minimaal 8 en maximaal 25 deelnemers. Deze rondleiding is ook geschikt voor mindervaliden, gelieve dit bij het reserveren door te geven.