Uitzicht vanaf de brug

Bezoek met deze rondleiding de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten. De hooggelegen sportdekken en de achtersteven bieden u een fantastisch uitzicht. Kijk rond in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. De authentieke ruimtes zijn, indien beschikbaar, adembenemend.

Deze rondleiding laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bekijk ook de korte film in het Experience Center. Hier maakt u een reis van Rotterdam naar New York in enkele minuten. Maak deze rondleiding over het schip met audiofoon en luister naar de aanwijzingen en scheepsverhalen van onze Shiphosts.

Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien | €12,50 / €7,50 (kids)

De Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien is dagelijks van 10:00 – 17:00 uur. De laatste starttijd is om 16:00 uur, zodat u genoeg tijd heeft om het schip te ontdekken. De Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien duurt ongeveer een uur en is voor een deel buiten. Voor kinderen is er een leuk Kapiteins Paspoort. U kunt deze rondleiding combineren met een bezoek aan de machinekamer.

Tickets

Tickets voor de Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien en andere rondleidingen zijn verkrijgbaar aan boord van het ss Rotterdam. Wilt u van te voren alvast uw tickets kopen? Koop dan uw tickets via kaartjes.nl door middel van de onderstaande link:

Groepsrondleiding met een gids

Wilt u met een groep (max. 20 deelnemers per groep) een rondleiding door het schip? Boek dan een gids. De gids begeleidt de groep en vertelt alle wetenswaardigheden en anekdotes over het schip.

De Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien is ook geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. Overigens met uitzondering van bredere rolstoelen dan de standaardmaten.

Mogelijkheden

  • Dagelijks geopend tussen 10:00 en 17:00 uur. De laatste starttijd is 16:00 uur
  • Reserveren is niet nodig (voor groepen klik hier)
  • €12,50 p.p. voor volwassenen €7,50 p.p. voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (inclusief audioset)
  • Gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar
  • Tickets bij de receptie op het Main Deck