Voordelig Rotterdam ontdekken met de combinatie tickets

Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met de Uitwaaien & Zwaaien Tour en boek voordelig een combinatieticket voor een andere attracties in Rotterdam.

 ss Rotterdam  In combinatie met Volwassen Kind  + 65
 Uitwaaien & Zwaaien Tour  Miniworld Rotterdam  € 20,10  € 13,30  € 18,85
 Uitwaaien & Zwaaien Tour  Splashtours  € 31,25  € 20,45
 Uitwaaien & Zwaaien Tour  Spido  € 20,00  € 11,50
 Uitwaaien & Zwaaien Tour  Euromast  € 17,95  € 11,00
 Uitwaaien & Zwaaien Tour  Euromast en Spido  € 28,10  € 17,85

Tickets zijn te koop bij de balie op het ss Rotterdam of bij de andere attracties.

Aanvullende informatie combinatie tickets:

Miniworld Rotterdam | combinatieticket € 20,10

Bekijk Rotterdam in het klein bij Miniworld Rotterdam. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis entree tot Miniworld en t/m 3 jaar bij het ss Rotterdam. Kijk voor actuele openingstijden van Miniworld Rotterdam op www.miniworldrotterdam.nl

Dit combinatie tarief is geldig tot 1-4-2015

Splashtours | combinatieticket € 31,25

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij het ss Rotterdam. Voor de Splashtours moet gereserveerd worden. De startplaats Splashtours is in de Parkhaven tegen over de Euromast.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 31-12-2014

Euromast | combinatieticket € 17,95

Op de Euromast heeft u een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. De Euroscoop neemt u mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kunt u op mooie zonnige dagen tot 30 kilometer ver kijken.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 01-02-2015

Spido en Euromast | combinatieticket € 28,10

Tijdens een havenrondvaart bij Spido beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg. Voor vaartijden voor de rondvaart klikt u hier.

Op de Euromast heeft u een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. De Euroscoop neemt u mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kunt u op mooie zonnige dagen tot 30 kilometer ver kijken.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 01-02-2015

Tip! Het vervoer tussen de attracties is op eigen gelegenheid. Maak bijvoorbeeld een spectaculaire rit met de Watertaxi naar de Spido of de Euromast.

 

Nieuws

  Techniektour

  Techniek onder de Waterlijn

  Najaren varen over de wereldzeeën, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Het schip heeft een lange en rijke historie. Dat is te zien en te voelen! Vandaag de dag is het ss Rotterdam een bijzondere plek waar u kunt eten, drinken, overnachten, vergaderen, feesten en trouwen. Tevens kunt u het schip middels diverse rondleidingen ontdekken. Wilt u meer weten over de techniek in de machinekamer? Boek dan een Techniek onder de Waterlijn Tour!

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 26/4

  Koningsdag 2014

  Het ss Rotterdam heeft een rijke Koninklijke historie! Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord… Lees meer

 • 27/4

  Kunsttour

  Mooie wandkleden, beelden, figuren en kunstzinnige glaswanden. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de… Lees meer

Complete agenda