Voordelig Rotterdam ontdekken met de combinatietickets

Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met de Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien en boek voordelig een combinatieticket voor een andere attractie in Rotterdam.

 ss Rotterdam  In combinatie met  Volwassen  Kind  Bespaar met een combiticket
 Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien  Miniworld Rotterdam  €19,20  €11,50  €4,80 (volwassenen) & €3,50 (kids)
 Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien  Splashtours  €34,50  €22,00  €4,50 (volwassenen) & €3,50 (kids)
 Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien  Euromast  €18,50  €11,50  €3,75 (volwassenen) & €2,25 (kids)
 Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien  Spido  €20,60  €11,90  €5,15 (volwassenen) & €3,60 (kids)
 Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien  Euromast en Spido  €28,75  €18,20  €6,75 (volwassenen) & €3,55 (kids)
 Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien  Pannenkoekenboot  €26,65  €17,65  €4.35 (volwassenen) & €3.35 (kids)

Alleen de combinatietickets met Miniworld Rotterdam, Spido, Euromast, Spido & Euromast zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie op het ss Rotterdam. De andere combinatietickets met de Splashtours, Segway en de Pannenkoekenboot zijn verkrijgbaar bij die attracties.

Aanvullende informatie combinatietickets:

Miniworld Rotterdam | combinatieticket €19,20

Miniworld Rotterdam is een unieke attractie in Nederland: deze grote, overdekte miniatuurwereld bevindt zich in het hartje van Rotterdam, vlakbij Rotterdam CS. Ontdek op bijzondere wijze wereldstad Rotterdam, de Rotterdamse haven en omliggende, typisch Nederlandse landschappen. Laat u verrassen door deze grootse kleine wereld, vol verhalen en (grappige) details. Kijk hier voor de actuele openingstijden van Miniworld Rotterdam.

Het ss Rotterdam is dichterbij Miniworld Rotterdam dan ooit! Tegen gereduceerd tarief (€4,50 p.p. voor volwassenen en €2,50 p.p. voor kids) kunt u ook gebruik maken van de Watertaxi vanaf het ss Rotterdam naar halte Leuvenhaven. Miniworld Rotterdam is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: OV9292. Maak gebruik van bus 77 en metrolijn D of E.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 31-12-2017

Splashtours | combinatieticket €32,05

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij het ss Rotterdam. Voor de Splashtours moet gereserveerd worden. De startplaats Splashtours is in de Parkhaven tegen over de Euromast.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 31-12-2017

Let op: vanaf heden is het combinatieticket niet meer bij de hotelreceptie aan boord van het ss Rotterdam te koop, echter alleen via de website van Splashtours.

Euromast | combinatieticket €18,20

Op de Euromast heeft u een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. De Euroscoop neemt u mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kunt u op mooie zonnige dagen tot 30 kilometer ver kijken.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 31-12-2017

Spido | combinatieticket €20,60

Bezoek voor of na de rondleiding de Rotterdamse havenrondvaart met Spido. Tijdens een havenrondvaart bij Spido beleef je een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbijgaan, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 31-12-2017

Spido en Euromast | combinatieticket €28,80

Tijdens een havenrondvaart bij Spido beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg. Voor vaartijden voor de rondvaart klikt u hier. Op de Euromast heeft u een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. De Euroscoop neemt u mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kunt u op mooie zonnige dagen tot 30 kilometer ver kijken.

Dit combinatie tarief is geldig t/m 31-12-2017

Let op: De Euromast zal op 25 maart tijdelijk sluiten in verband met een geplande verbouwing. Onder voorbehoud zullen zij op 9 april 2017 weer open zijn.

Pannenkoekenboot | combinatieticket €26,65

Tijdens de 75 minutenvaart op de Pannenkoekenboot kan je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Vaar met de boot over de Rotterdamse Maas en geniet van de skyline van de havenstad. Tegelijkertijd kan u zoveel versgebakken pannenkoeken eten als u wilt. Wat dacht u van een heerlijke pannenkoek met appel, spek of toch de naturel. Voorafgaand of na de 75 minutenvaart kan u het ss Rotterdam ontdekken met een Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding aan boord.

Deze combinatie is geldig t/m 31-12-2017

Tickets voor dit combinatieticket zijn hier verkrijgbaar.

Rondje Rotterdam | €40,-

Rotterdam ontdekken op een ludieke manier? Rondje Rotterdam is een voorstelling in een touringcar en zodoende een ongekende belevenis met veel humor. Een unieke combinatie van (muziek)theater en een stadstour boordevol informatie en hilarische dialogen. De artiesten vertellen u niet alleen belangrijke informatie over Rotterdam, maar zingen daarbij ook bekende Rotterdam liedjes. Rondje Rotterdam is o.a. met Simon Stokvis, bekend van “Toen was geluk heel gewoon”.

Rondje Rotterdam start en eindigt bij het ss Rotterdam. Combineer uw Rondje Rotterdam met een bezoek aan het schip. Geniet voor of na het Rondje Rotterdam van een heerlijke lunch of diner aan boord van het ss Rotterdam.

Tickets voor Rondje Rotterdam kunt u hier kopen.

Haventijdreis naar FutureLand | €24,50

Met de Haventijdreis bezoek je Futureland per luxe touringcar van Rotterdam naar de Maasvlakte. In 40 kilometer beleef je bijna 100 jaar havengeschiedenis. Maar zie je ook de Rotterdamse haven van morgen en overmorgen. De dagtocht wordt iedere zondag aangeboden. Je vertrekt vanaf het ss Rotterdam per watertaxi naar het Willemsplein waar om 10:45 uur de touringcar vertrekt. Eenmaal aangekomen op de Tweede Maasvlakte scheep je in voor een uitgebreide rondvaart ‘Containertour)’ van anderhalf uur. Aansluitend bezoek je de expositie in het informatiecentrum FutureLand en rond 15:30 uur kom je aan bij het Willemsplein.

Reserveren voor de Haventijdreis naar FutureLand is verplicht. Neem hiervoor contact op met onze afdeling reserveringen via 010 – 297 30 97 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

Dagtocht Tweede Maasvlakte & FutureLand | €62,50

Met een dagtocht naar de Tweede Maasvlakte & FutureLand ben je een hele dag lekker op stap. Je vertrekt vanaf het ss Rotterdam per watertaxi naar het Willemsplein waar om 10:30 uur de boot vertrekt naar de Tweede Maasvlakte. Op de boot wordt je ontvangen met een kopje koffie en appelgebak met slagroom. Tegen het middaguur kun je genieten van een uitgebreid lunchbuffet met diverse koude en warme gerechten. Na deze interessante tocht is er mogelijkheid om ca. een uur van boord te gaan voor een bezoek aan FutureLand, het officiële bezoekerscentrum van de Maasvlakte 2, waar je op interactieve wijze kennis maakt met dit gebied. Na het bezoek aan FutureLand vaar je weer terug richting Rotterdam waarbij er onderweg een aantal bekende highlights gepasseerd worden zoals het plaatsje Rozenburg, en Pernis, het dorpje tussen de havens. De gasten die vanaf het ss Rotterdam komen, worden op de terugweg hier ook weer afgezet rond 17:30 uur.

Reserveren voor de Dagtocht Tweede Maasvlakte & FutureLand is noodzakelijk. Neem hiervoor contact op met onze afdeling reserveringen via 010 – 297 30 97 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@ssrotterdam.nl.