Als u op zoek bent naar een 4 sterren hotel in Rotterdam, dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Het ss Rotterdam is het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft een lange en rijke geschiedenis. “La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en weer helemaal terug in Rotterdam!

“Het schip is een 4 sterren hotel in Rotterdam, van 228 meter lang, 28 meter breed en 61 meter hoog!”

Ontdek het 4 sterren hotel in Rotterdam, het ss Rotterdam

Naast het feit dat het ss Rotterdam een 4 sterren hotel in Rotterdam is, is het ss Rotterdam veel meer dan dat! Restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Overnachten op het ss Rotterdam

Een 4 sterren hotel in Rotterdam is het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is het meest Rotterdamse en meest bijzondere hotel van de havenstad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Alle 576 originele kamers op het ss Rotterdam zijn gerestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. De hotelkamers zijn onderverdeeld in 6 verschillende types en 3 verschillende thema’s: Bahama’s, Manhattan en Original.

4 sterren hotel in Rotterdam

Reserveren voor ss Rotterdam

Het ss Rotterdam ligt aangemeerd in het centrum-zuid van Rotterdam en is zeer goed bereikbaar. Boek nu de beste prijs online voor een overnachting op het ss Rotterdam of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 010 – 297 30 97.

4 sterren hotel Rotterdam

Faciliteiten

 

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda