Bent u op zoek naar leuke aanbiedingen voor een hotel in Rotterdam? Het voormalige stoomschip ss Rotterdam is een prachtig jaren ’50 hotel. Het aanbieding hotel Rotterdam, het ss Rotterdam, heeft 2 restaurants en 2 bars waar u kunt genieten van de lekkerste culinaire gerechten en drankjes. Aanbieding hotel Rotterdam is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Zoekt u aanbiedingen voor een hotel in Rotterdam? U boekt bij ons al een kamer vanaf €79,-!”

Alle 576 originele “hutten” van het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types. De hotelkamers bevinden zich op de dekken “Lower Promenade Deck”, “Main Deck”, “B-Deck” en het “A-Deck”. Daarnaast zijn er op het “Boat-Deck” en “Sun Deck” nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

De kamers van het ss Rotterdam zijn geschikt voor een verblijf met 1 tot 4 personen en beschikken over een ruim tweepersoons bed, zit- en werkgelegenheid, een bureau, wifi, flatscreen TV en klimaatbehandeling.

Aanbiedingen voor hotels in Rotterdam

Boek bij het ss Rotterdam één van de vele aanbiedingen voor hotels in Rotterdam. Ontdek de vele verhalen van de “La Grande Dame” tijdens een luxe overnachting, heerlijk ontbijt en inspirerende rondleiding op het schip.  Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Het ss Rotterdam is zeer goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!

Reserveren

Boek nu aanbiedingen hotels Rotterdam of neem contact met de afdeling reserveringen voor meer informatie over de mogelijkheden via 010 – 297 30 97 of reserveringen@ssrotterdam.nl

aanbiedingen hotels Rotterdam

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda