Het ss Rotterdam is de perfecte all-in eventlocatie in Rotterdam. Of het nu gaat om een kennisoverdrachtelijke of een feestelijke bijeenkomst, het ss Rotterdam is het platform voor ieder event. Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een bijeenkomst, dan hebben wij de geschikte zaal voor u.

“Dé all-in eventlocatie in Rotterdam voor u!”

Alles op één plek op deze all-in eventlocatie in Rotterdam

Of u nu met 10 of 2500 personen komt, voor iedere groep biedt deze all-in eventlocatie in Rotterdam een geschikte zaal. Naast de zaal verzorgen we ook de catering voor u, deze is smaakvol, divers en helemaal naar uw wens in te vullen. Ook over de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken. En last but not least verzorgen we ook graag het entertainment voor u.

Entertainment op een all-in eventlocatie in Rotterdam

Als u op zoek bent naar entertainment op deze all-in eventlocatie in Rotterdam, kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een goede spreker tijdens uw bijeenkomst of een artiest tijdens de feestavond, wij kunnen u advies geven, op deze all-in eventlocatie in Rotterdam, over alle mogelijkheden. De account managers op deze all-in eventlocatie in Rotterdam weten u goed te adviseren.

all-in eventlocatie in Rotterdam

Vragen over het ss Rotterdam?

Voor welke vraag dan ook, onze account managers kunnen u uitgebreid te woord staan en alle mogelijkheden van deze all-in eventlocatie in Rotterdam bespreken. Zij vertalen uw wensen in een compleet voorstel, waarin alle faciliteiten van het ss Rotterdam, van overnachting tot catering zijn opgenomen. Hieronder treft u een lijstje van alles wat mogelijk is op het ss Rotterdam:

 • Feesten
 • Vergaderen
 • Congresseren
 • Overnachten
 • Rondleidingen
 • Dineren
 • Parkeren
 • Borrelen
 • Meeten

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van een all-in eventlocatie in Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda