Bent u op zoek naar een leuke bar in Rotterdam? Tijdens een dagje Rotterdam is het ss Rotterdam een unieke locatie voor een hapje en drankje in één van onze bars. Tevens is het ss Rotterdam een prachtig 4-sterren hotel waar u in stijl kunt overnachten.

Voor iedereen die wat wil eten en drinken in Rotterdam is het ss Rotterdam een echte aanrader!”

Unieke beleving aan boord

Het ss Rotterdam straalt een jaren 50 sfeer uit en het ‘Love Boat’ gevoel. Aan boord vindt u veel historische elementen en kunstobjecten. De restaurants Club Room en het Lido Restaurant zijn zeer sfeervol. In de Ocean Bar en Captains Lounge kunt u o.a. genieten van een heerlijke kop koffie, een high tea of van zomerse cocktails. Kortom een uniek hotel in Rotterdam!

Werelds genieten

Samen of alleen, lekker wegdromen bij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Dat kan op het ss Rotterdam! Op zoek naar ontspanning? Droom weg in de Ocean Bar Rotterdam, proef de sfeer in de Captains Lounge of relax bij stralend weer op het Lido Terras op het achterdek.

Ocean Bar Rotterdam

Op deze plek herleven de tijden van de cruises. Op zoek naar ontspanning? Even genieten van een heerlijke cocktail, een goed glas wijn of een goede cognac? De Ocean Bar is een authentieke golfvormige bar rotterdam aan boord van het ss Rotterdam. Deze bar Rotterdam heeft met het reusachtige vissenschubben bedekte plafond niets van hun spectaculaire uitstraling verloren. In de Ocean Bar Rotterdam hangen nog steeds de drie stekelige garnalen van de kunstenaar ”Van den IJssel”. Over garnalen gesproken, die kunt u hier ook proeven en verder serveren we ook heerlijke bittergarnituren.

Bar Rotterdam

Droom weg met een heerlijke cocktail, een goed glas wijn of een goede cognac en een prachtig uitzicht over Rotterdam in Ocean Bar Rotterdam.

Captains Lounge; luxueus ontspannen

Droom even weg in de intieme Captains Lounge. De Captains Lounge is de ideale plek voor ultieme ontspanning en is gelegen op het Main Deck. Hier kunt in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke cocktail.

In onze prachtige Captains Lounge kunt u terecht voor een heerlijke High Tea, met sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen. Groepen kunnen terecht in de Club Room. Geniet van een cocktail met internationale allure op het ss Rotterdam in de meest unieke bar van Rotterdam!

Faciliteiten

 • 4-sterren hotel
 • 254 moderne hotelkamers
 • Ocean Bar Rotterdam
 • Privé parkeerterrein
 • Gratis shuttledienst naar Metrostation Rijnhaven
 • Gratis wifi
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda