Op zoek naar een bijzonder hotel? Het voormalige stoomschip ss Rotterdam is een modern en bijzonder hotel met twee restaurants en ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam. Het hotel is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Het ss Rotterdam, een uniek en bijzonder hotel in Katendrecht!”

Bijzonder hotel

Een bijzonder hotel is het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis.  ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Een bijzonder hotel is het ss Rotterdam met haar 254 kamers. Het is het meest Rotterdamse en meest bijzondere hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Bijzonder hotel ss Rotterdam is zeer goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!  Bekijk alvast de mogelijkheden:

Unieke beleving, bijzonder hotel

Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 5 verschillende types en 3 verschillende thema’s: Bahama’s, Manhattan en Original. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers van dit bijzonder hotel Rotterdam zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Ondanks dat het schip niet gaat varen stapt u in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de fiftiesstyle; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen. Wij verzorgen uw verblijf tot in de puntjes en hopen u met trots binnenkort op de loopplank te mogen verwelkomen.

Arrangementen in een bijzonder hotel

Het ss Rotterdam biedt verschillende arrangementen aan om u een geweldige tijd te laten beleven aan boord van het voormalige cruiseschip. Van overnachting, tot diner of high tea, het ss Rotterdam biedt het allemaal aan. Kijk voor meer informatie over de arrangementen op de pagina arrangementen.

ss Rotterdam is goed bereikbaar!

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein voor de deur. U kunt een dagkaart voor €15,- kopen. Hiermee kunt u in- en uitrijden. Daarnaast stoppen lijnbus 77 en de watertaxi bij het schip. Metrostation Rijnhaven is op 10 minuten lopen, maar als hotelgast kunt u gebruik maken van onze gratis shuttleservice!

Reserveren

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in een bijzonder hotel of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 010 – 297 30 97.

bijzonder hotel rotterdam

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda