Op zoek naar een bijzondere overnachting? Het voormalige stoomschip Rotterdam is een modern en bijzonder hotel met twee restaurants en ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam. Het hotel is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Een bijzondere overnachting beleeft u op het ss Rotterdam!”

Bijzondere overnachting

Een bijzondere overnachting beleeft u aan boord van het vier sterren hotel, het ss Rotterdm. Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Een bijzondere overnachting beleeft u in een van de 254 hotelkamers aan boord. Een overnachting op het stoomschip Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen! De authentieke sfeer, de bijzondere kunstwerken en de ‘fifties’-stijl komen tot leven zodra u aan boord stapt! Op het ss Rotterdam kunt u bijzondere overnachting ervaren, heerlijk eten in het Lido Restaurant of in de Club Room en natuurlijk genieten van het cruisegevoel. Bekijk alvast de mogelijkheden:

Bijzondere overnachting op het ss Rotterdam

Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types en 3 verschillende thema’s: Bahama’s, Manhattan en Original. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites voor een bijzondere overnachting. De hotelkamers van dit unieke hotel zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Ondanks dat het schip niet gaat varen stapt u in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de fiftiesstyle; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen. Wij verzorgen uw verblijf in het bijzonder hotel tot in de puntjes en hopen u met trots binnenkort op de loopplank te mogen verwelkomen en u een bijzondere overnachting kunt ervaren!

Arrangementen

Het ss Rotterdam biedt verschillende arrangementen aan om u een geweldige tijd te laten beleven aan boord van het voormalige cruiseschip. Van overnachting, tot diner of tot high tea, het ss Rotterdam biedt het allemaal aan. Kijk voor meer informatie over de arrangementen en voor een bijzondere overnachting op de pagina arrangementen.

ss Rotterdam is goed bereikbaar!

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein voor de deur. U kunt een dagkaart voor €15,- kopen. Hiermee kunt u in en uitrijden. Daarnaast stoppen lijnbus en watertaxi bij het schip. Metrostation Rijnhaven is op 10 minuten lopen maar als hotelgast kunt u gebruik maken van onze shuttleservice!

Reserveren

Boek nu de beste prijs online voor bijzondere overnachting of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 010 – 297 30 97.

bijzondere overnachting

 

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda