Een bijzonder Café in Rotterdam: samen of alleen, lekker wegdromen bij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Dat kan op het ss Rotterdam! Genieten in het Lido Restaurant waar het bruist, of in de Club Room; stijlvol authentiek in een nieuwe jas. Op zoek naar ontspanning? Droom weg in de Ocean Bar, proef de sfeer in de Captains Lounge of relax bij stralend weer op het Lido Terras op het achterdek.

“Café aan boord van het ss Rotterdam, beleef het echte minicruise gevoel!”

Cruisegevoel beleven

Aan boord van het ss Rotterdam bevinden zich twee openbare restaurants en twee openbare bars waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. Uiteraard ook voor een lekkere kop koffie of heerlijke cocktail.

Lido Terras

Stap aan boord en beleef het ultieme vakantiegevoel. Laat alle zorgen achter u en stap aan boord van het mooiste terras van de stad!

Waan u op een tropische cruise met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse Rivièra terwijl uw voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven zwembad. Proef de heerlijke cocktails en gerechten, ontspan en geniet van een prachtige zonsondergang!

Ocean Bar

De Ocean Bar is dé bar aan boord van het ss Rotterdam; een bar in de vorm van een golf en het plafond is bedekt met reusachtige visschubben. Heerlijk genieten van een heerlijke cocktail, een goed glas wijn of een mooie cognac.

Captains Lounge

In de Captains Lounge kunt u altijd terecht voor een heerlijk kop koffie. U heeft keuze uit pittige, originele en verrassende koffie combinaties. Laat u verrassen met een Dutch Treat of een Tiramisu in a cup. Natuurlijk met wat lekkers erbij. Er zijn een tal van lekkernijen en hapjes verkrijgbaar, van een stuk wolteltaart tot blokjes boerenkaas met mosterd, een broodplankje, heerlijke sandwiches of wraps. Zo kunt u heerlijk genieten van de goede producten, samen wegdromen of juist ontspannen werken in de Captains Lounge.

Café Rotterdam

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam is te bereiken per auto, openbaar vervoer en per Watertaxi. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de bereikbaarheid.

Reserveren?

Wilt u een reservering maken in één van onze restaurants? Bel naar +31 10 297 30 90 of email naar restaurant@ssrotterdam.nl

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda