Wilt u een congres organiseren in Rotterdam? Het ss Rotterdam biedt onbegrensde mogelijkheden voor het organiseren van een congres aan boord. Voor elk aspect van uw congres staan er diverse stijlvolle zalen tot uw beschikking. Alles wat u nodig heeft op één locatie, van het ontvangst en pauze ruimtes tot plenaire en break-out ruimtes.

“Het ss Rotterdam biedt bij uitstek de beste locatie voor een congres.”

Een congres organiseren in Rotterdam

Bij het organiseren van een congres is het mogelijk om te kiezen voor een- of meerdaagse congressen. Onze Account Managers brengen uw wensen graag in vervulling en zullen zorgen dat er een passend aanbod ontstaat.  Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid tot overnachten in ons hotel, in een van onze 254 hotelkamers. Het ss Rotterdam beschikt over 6 verschillende kamertypes in 3 verschillende thema’s. Hier vindt u meer informatie over onze hotelkamers.

Authentieke zalen 

Het schip kent 12 authentieke zalen met ieder een eigen karakter.  Ons gevarieerde aanbod aan zalen biedt u de kans om uw congres optimaal te laten verlopen. Ook is het mogelijk om diverse zalen te combineren waardoor het ss Rotterdam een ideale locatie is om uw congres te organiseren. Voor het ontvangst van uw gasten zijn de Smoking Room of de Queen’s Lounge uitermate geschikt. Een plenaire sessie kan plaats vinden in ons Theatre dat plaats biedt aan 500 gasten. De kleinere zalen als de Card Room, Library Room of een van de 29 Meeting Rooms kunnen worden gebruikt voor de break-out.

Congres organiseren in Rotterdam

Reserveer nu uw congreslocatie in Rotterdam

Om uw congres te organiseren in Rotterdam aan boord van het ss Rotterdam kunt u contact opnemen met onze account managers. Zij kunnen u voorzien van alle gewenste informatie en hierbij u een passende offerte aanbieden. Heeft u interesse in een congreslocatie  in Rotterdam dan kunt u contact op nemen via het telefoonnummer: (+31) (0)10 – 297 30 90.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda