Bent u opzoek naar een congreslocatie in Rotterdam? Aan boord van het ss Rotterdam zijn er onbegrensde mogelijkheden voor een inspirerend congres. Voor elk onderdeel van uw congres staan er diverse stijlvolle zalen tot uw beschikking.

“Het ss Rotterdam is de perfecte locatie voor een congres.”

De mogelijkheden van een congreslocatie aan boord

De mogelijkheden voor een congres op het ss Rotterdam zijn erg uiteenlopend. Onze account managers brengen uw wensen graag in vervulling en zorgen zo voor een passend aanbod. Hierbij staat het resultaat van uw congres voorop. Het is mogelijk om te kiezen voor een- of meerdaagse congressen, hierbij kan gebruik worden gemaakt van de overnachtingsmogelijkheden aan boord van het ss Rotterdam. Om uw congres helemaal compleet te maken kunt u gebruik maken van een overnachting in één van de 254 stijlvolle hotelkamers. Het ss Rotterdam heeft zes verschillende types hotelkamers:

Diverse stijlvolle zalen

Door het gevarieerde aanbod aan zalen kan elk onderdeel van uw congres optimaal verlopen. Voor het ontvangst van uw gasten is de Smoking Room of de Queen’s Lounge een ideale locatie. Het plenaire gedeelte kan plaats vinden in het Theatre. De kleinere zalen zoals de Card Room, Library Room of de Meeting Rooms kunnen gebruikt worden voor de break-outs.

Congreslocatie Rotterdam

Reserveer nu uw congreslocatie in Rotterdam

Om uw congreslocatie in Rotterdam te reserveren aan boord van het ss Rotterdam kunt u contact opnemen met onze account managers. Zij kunnen u voorzien van alle gewenste informatie en hierbij u een passende offerte aanbieden. Heeft u interesse in een congreslocatie in Rotterdam dan kunt u contact op nemen via het telefoonnummer: (+31) (0)10 – 297 30 90.

Reserveer nu direct uw congreslocatie in Rotterdam!

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda