Bent u op zoek naar diverse cruiseboten Rotterdam? Eén van de mooiste cruiseboten in Rotterdam ligt aangemeerd in Katendrecht, het ss Rotterdam. Het voormalige stoomschip is volledig gerestyled en omgetoverd tot een modern hotel en haar fifties karakter is hierdoor zeker niet verloren gegaan, cruiseboten Rotterdam.

“ss Rotterdam, een unieke belevenis voor iedereen!”

Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw ingericht tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende kamer types. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Cruiseboten Rotterdam Cruiseboten Rotterdam

Bent u opzoek naar een cruiseboot waar u kunt overnachten? Dit is mogelijk op het ss Rotterdam, hier kunt u echt bijzonder overnachten; u verblijft in een voormalig stoomschip van de Holland-Amerika Lijn. Aan boord verblijft u in één van de sfeervolle hutten, daarnaast kunt u gebruik maken van twee openbare restaurants en bars. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner, maar ook van een lekkere kop koffie of cocktail.

Het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Bekijk alvast de mogelijkheden:

Bereikbaarheid

Op ons eigen parkeerterrein bij het ss Rotterdam zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van cruiseboten Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor uw overnachting in stijl!

Reserveren?

Wilt u reserveren voor cruiseboten Rotterdam? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 (0)10 297 30 97.

Boek nu direct online een overnachting aan boord van het ss Rotterdam!

boek_nu_button

Kom aan boord van het ss Rotterdam!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda