Een dagje uit zomervakantie of een paar daagjes weg? Rotterdam is een geweldige stad met veel te zien en te beleven. De Parade, Zomercarnaval, veel muziekfestivals waaronder natuurlijk North Sea Round Town en North Sea Jazz Festival, Wednesday Night Skate, Blijdorp festival, Wereldhavendagen, noem maar op. Het ss Rotterdam is een bezienswaardigheid op zich én een ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken tijdens een dagje uit zomervakantie.

“Dagje uit zomervakantie? Het ss Rotterdam!”

Het OV of de Watertaxi brengt u snel overal. Wilt u de hotspots van de stad zien pakt u de Watertaxi bij de aanlegplaats naast het schip en steekt bijvoorbeeld over naar de Veerhaven. Hier is het al prima toeven en er is veel te zien: het befaamde Wereldmuseum, de Euromast is vlakbij en ook het Museumpark met de Kunsthal.

Dagje uit zomervakantie

Dagje uit zomervakantie: het historische cruiseschip. Een fantastische belevenis!

Dagje uit zomervakantie Rotterdam op het historische cruiseschip ss Rotterdam is een fantastische belevenis, want het schip is nu een schitterend hotel met alles erop en eraan en ook hier is veel te zien. Het schip is prachtig gerenoveerd en de vele authentieke kunstwerken zijn er nog steeds. Er is een algehele rondleiding (Uitwaaien & Zwaaien rondleiding), een speciale Kunsttour, een boeiende ‘Heen en Weer’ wandeling naar Hotel New York… U maakt beslist veel mooie nieuwe herinneringen tijdens een dagje uit zomervakantie!

“Het ss Rotterdam: ideaal voor uw dagje uit zomervakantie!”

Het mooiste terras van Rotterdam!

Een dagje uit zomervakantie Rotterdam is een feest als u dit koppelt aan het ss Rotterdam. U kunt met een leuke rondleiding het schip ontdekken en wat dacht u van een gezellige High Tea daarna. Het schip heeft het mooiste terras van de stad. Het Lido Terras biedt een prachtig wijds uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam met een 40 cm diep kinderzwembad om pootje te baden. Verder uitstekende restaurants, luxueuze kamers, leuke bars… dus het wordt een geweldig dagje uit Rotterdam, misschien wel een paar daagjes.

Online de beste prijs

Boek nu de beste prijs online voor dagje uit zomervakantie of neem contact op met de afdeling reserveringen op: +31 10 297 30 97

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Fietsverhuur
 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda