Dagje weg op het ss Rotterdam met het gezin of samen? Het kan allemaal op het ss Rotterdam. Wordt welkom geheten door een vriendelijke shiphost die u de wegwijs maakt. Het schip kijkt uit naar uw bezoek aan boord van het mooiste schip!

“Het ss Rotterdam is een ideaal dagje uit voor iedereen.”

Waarom een dagje weg op het ss Rotterdam?

Het ss Rotterdam voer ooit over de wereldzeeën. Nu ligt het stoomschip voorgoed in de Rotterdamse haven en is het een prachtig hotel met twee restaurants en twee bars. Gelukkig is het schip prachtig gerenoveerd en zijn de vele authentieke kunstwerken nu nog steeds te bewonderen. Met de vele mogelijkheden is het ss Rotterdam voor iedereen leuk om te bezoeken en een ideaal dagje weg. Dit kan samen een dagje weg zijn of met het hele gezin genieten aan boord.

Mogelijkheden dagje weg op het ss Rotterdam

De mogelijkheden aan boord zijn eindeloos voor een dagje weg op het ss Rotterdam. Er zijn verschillende rondleidingen te doen op het schip, met deze rondleidingen kunt u het schip verder ontdekken. De verschillende rondleidingen:

Naast de rondleidingen kunt u in de restaurants en bars ook terecht voor een heerlijk diner of lunch. In de Captains Lounge kunt u ook genieten van een heerlijke High Tea. Daarnaast is het ss Rotterdam ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam. Met de Watertaxi staat u binnen enkele minuten bij de Euromast of in de Beurstraverse. Met een Spido rondvaart kunt u de havens van Rotterdam ontdekken. Bekijk ook het Ervaar Rotterdam Arrangement waarmee u een dagje weg op het Rotterdam kunt combineren met een overnachting.

Naast de rondleidingen, de bars en de restaurants is het ss Rotterdam ook een geschikte locatie voor uw evenement, congres of vergadering.

 

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda