Op zoek naar een hotel in Rotterdam? Het voormalige stoomschip ss Rotterdam is een modern hotel met 2 restaurants en ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam. Het hotel is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Het ss Rotterdam, een unieke belevenis voor iedereen!”

Unieke beleving

Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types:

De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Faciliteiten aan boord

Naast een sfeervolle hotelovernachting in één van de 254 hotelkamers, biedt het ss Rotterdam ook nog twee openbare restaurants en twee openbare bars. In het Lido Restaurant en in de Club Room kunt u terecht voor een heerlijk diner of een lunch. In de Captains Lounge of Ocean Bar kunt u genieten van een kop koffie of een cocktail. Wilt u meer te weten komen over het schip? Dan kunt u één van de rondleidingen lopen.

Bereikbaarheid

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor uw overnachting in stijl!

ss Rotterdam Katendrecht Kade Havenss Rotterdam Stoomschip Schip Haven

Reserveren hotel ss Rotterdam

Neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam-hotel.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 10 297 30 97

Kom aan boord van hotel ss Rotterdam, boek nu!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda